Denní horoskop STŘELCE na 16. 1. 2023

Střelec 16. 1. 2023

Střelci, možná se již delší dobu zajímáte především o podporu svého zdraví, a tak byste dnes konečně mohli začít s výživovým a cvičebním programem, o kterém jste přemýšleli. Pravděpodobně vymyslíte plán, který bude více než proveditelný, protože vaše myšlení je nyní obzvláště jasné a logické. Ostatní by se mohli inspirovat a přidat se k vám. Ať už se pustíte do jakékoliv práce, měla by být provedena rychle a obratně. Využijte svou energii k tomu, abyste toho udělali co nejvíce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vliv astrálního pole dnes výrazně ovlivní váš milostný život. Povzbudí vás k tomu, abyste si s milovanou osobou promluvili o tom, co byste si přáli, aby se stalo pro vás oba, a ne se jen neustále podřizovali jejím potřebám a přáním. Tento dotek asertivity pravděpodobně vašemu vztahu prospěje více než všechny lektvary a tonika lásky, které kdy byly vynalezeny.

Práce

Někdo, koho znáte, se s vámi pravděpodobně pokusí nějakým způsobem manipulovat. Využívá své moci a šarmu, aby vás přiměl myslet nebo jednat určitým způsobem. Buďte si toho vědomi a zůstaňte věrni svému přesvědčení. Nenechte se vlákat do pasti někoho jiného.

Peníze

U vás se tento týden týká vašeho vztahového sektoru. Jste společenský motýl, který dokáže do svého života přitáhnout tu správnou kombinaci práce a zábavy. Vaše snaha o dokonalost v duševní oblasti je prvořadá. Vaše rodina, děti a romantický partner jsou skvělým zpestřením, ale neměly by vás zdržovat od vašeho soustředění.

Zdraví

Opravdu si užijete něco, co je prezentováno s péčí a nasazením. Jedním z důvodů, proč rádi stolujete v dobrých restauracích, je umělecká prezentace jídla, ale pokud to není možné, můžete to zkusit doma. Barevná zelenina je skvělým začátkem. K dispozici je několik barev dýní, paprik, rajčat a fazolí. Zkuste potrápit své chuťové pohárky a ocenit pečlivou přípravu. Protože oceníte i dobře vyrobené nástroje, zvažte vybavení své kuchyně vhodnými noži a kuchyňským náčiním. Příprava vlastního jídla může být čirým potěšením.

Přečtěte si také