Denní horoskop STŘELCE na 16. 2. 2023

Střelec 16. 2. 2023

Střelci, hádka s partnerem by vás dnes mohla rozladit a poněkud deprimovat. Jste však pravděpodobně příliš otřeseni na to, abyste s ním o tom chtěli diskutovat. Věnujte den tomu, abyste se zaměstnali a odreagovali se od své frustrace. Na chvíli na to zapomeňte, Střelci. To by vám mělo umožnit vidět situaci objektivněji, abyste byli ve správném rozpoložení a mohli se večer políbit a usmířit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný astrální aspekt vás může přimět k tomu, abyste svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) řekli, co si myslíte o určitých konstruktivních aspektech vašeho vztahu. Je možné, že jste mu v poslední době opomněli sdělit cokoli pozitivního, což znamená, že si není jistý, na čem je. Dejte mu najevo, jak moc vám na něm záleží, a to svým originálním způsobem.

Práce

Přemýšlejte o tom, co můžete dnes přinést na pracoviště, a ne o tom, co si z něj můžete odnést. Podělte se o své znalosti a inspiraci, místo abyste je násilím vysávali z ostatních. To, co dáváte, se vám automaticky desetinásobně vrátí.

Peníze

Vaše komunikační schopnosti se zvyšují a ukazují vám, že se můžete prosadit prostřednictvím důrazných a jasných požadavků vůči svému okolí. Řekněte si o to, co chcete, a možná to dostanete, ať už v práci nebo v peněžním životě. Věci však mohou být napjaté, takže je lepší zůstat čistí, karmicky řečeno. Nebuďte zlí a nepoužívejte slova, která by vám uškodila.

Zdraví

Dnešní aspekt ve vás vyvolává pocit, že nic nebude dokonalé, pokud to neuděláte – poznáváte tyto pocity? Úzkost v tomto rozpoložení je pro vás poměrně specifická. Pracovní morálka, smysl pro detail, stres z toho, zda je něco dokonalé – to vše jste vy! No, zhluboka se nadechněte a připomeňte si, že nikdy nic není dokonalé. Nejdůležitější je, jak se cítíte vy. Vaše srdce je na správném místě, a to je to jediné, na čem záleží.

Přečtěte si také