Denní horoskop STŘELCE na 16. 3. 2023

Střelec 16. 3. 2023

Střelci, dnes byste se mohli soustředit na nějakou velmi blízkou práci, možná na kresbu nebo malbu, šití, výrobu šperků nebo vytvoření nového receptu. Může vám to trvat déle než obvykle, pravděpodobně proto, že je s tím spojeno mnoho detailů. To je dobře, protože budete spokojeni s tím, co uděláte. Dělejte si občasné přestávky, jinak byste si mohli namáhat oči.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet znamená, že můžete mít tendenci pevně se držet jednoho konkrétního názoru nebo pohledu na nedávné události ve vašem současném vztahu a také být příliš skleslí a pesimističtí při pomyšlení na to, co by mohly znamenat. I když by bylo dobré zamyslet se nad svými pocity a motivy, nebylo by užitečné dělat předčasné závěry.

Práce

Chybějící kousek skládačky se objeví a vy najednou zjistíte, že jste štěkali na špatný strom. Snadno se odrazíte a znovu zaměříte svou pozornost tam, kam je třeba, abyste z této svízelné situace vyšli na vrcholu.

Peníze

Nastává období změn v oblasti kariéry a autorit. Vesmír podporuje všechny nové změny, které chcete v kariéře provést, a nabízí vám podporu. Vlivy však mohou být buď tvůrčí, nebo matoucí, záleží na tom, jak je využijete. Svou cestu volte pečlivě a s rozmyslem.

Zdraví

Znáte frázi štěstí začátečníka? Je pro vás typické, že velmi rychle pochopíte smysl daného cvičení – ale stejně rychle vás také omrzí. Například pokud jste doposud dodržovali určitou pravidelnost ve stravování a cvičení, pocítíte účinky téměř okamžitě. Tento pozitivní účinek však také způsobí, že budete mít pocit, že je v pořádku ve své rutině polevit. Odolejte této tendenci a zařaďte do svého zdravého režimu více prvků: choďte dříve spát a dříve vstávejte.

Přečtěte si také