Denní horoskop STŘELCE na 16. 4. 2022

Střelec 16. 4. 2022

Střelci, možná dnes budete potřebovat uklidnit. Problémy s přáteli nebo romantickým partnerem mohou způsobit, že se budete cítit nemilovaní, nejistí a citově zablokovaní. Situaci můžete vnímat vážněji než ostatní. Možná dilema způsobilo nedorozumění. Udělejte si čas a oslovte ty, kterých se to týká, abyste se ujistili. Pokud dlužíte omluvu, bez okolků ji vyslovte a jděte dál.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní tranzity planet naznačují, že váš obvyklý přímý přístup k milostným záležitostem dnes nemusí fungovat. Než někoho otevřeně pozvete na rande, je třeba vzít v úvahu mnohem jemnější vlivy. Budete muset umět číst mezi řádky a také být mimořádně taktní, pokud jde o jakékoli poznámky, které budete chtít pronést.

Práce

Vaše temperamentní povaha je zvýrazněna, i když celkově procházíte poměrně těžkým obdobím. Schopnost zachovat si smysl pro humor je v tomto těžkém období obzvlášť důležitá, a to včetně vaší pracovní situace.

Peníze

Tento týden se u vás doma odehrává spousta romantiky a zábavy. Může vás navštívit někdo z vaší minulosti a tato osoba by vám mohla sdělit důležité finanční informace. Aktivita ve vašem pracovním sektoru vám dodá spoustu energie k dokončení úkolů, a pokud chcete, můžete dokonce změnit zaměstnání. Veškeré získané peníze použijte na splacení stávajících dluhů.

Zdraví

Když jste disciplinovaní, žádné jiné znamení nemůže vytvořit takový druh prospěšného životního zdroje, jakého jste schopni vy, protože vaše vyšší já je obecně zaměřeno na pomoc druhým. Abyste mohli dosáhnout tohoto vyššího já, musíte uzemnit své fyzické tělo tady a teď. Pomocí disciplíny trénujte své tělo, aby toužilo po cvičení, a svou mysl, aby toužila po co nejzdravějších potravinách. Zde začíná úspěšné dobrodružství!

Přečtěte si také