Denní horoskop STŘELCE na 16. 5. 2022

Střelec 16. 5. 2022

Střelci, cítíte se obzvláště milující a vášniví a pravděpodobně budete chtít navázat romantické setkání s výjimečnou osobou ve svém životě. Pozitivně vypadají finanční záležitosti, protože vaše intuice ohledně hospodaření s penězi funguje dobře a pravděpodobně bude pokračovat. Vaše psychické a intuitivní schopnosti jsou otevřené a vnímavé. Nenechte se překvapit tím, co dnes zachytíte, a to ani od cizích lidí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste nedávno navázali nový vztah, současné planetární uspořádání vám pomůže uvědomit si, o jaké dobrodružství se jedná. Sotva jste se začali poznávat, už jste nadšeni tím, co jste objevili. Možná dostanete podnět k tomu, abyste se pustili do projektu, který spojí vaše schopnosti a dá vám ještě více důvodů k radosti.

Práce

Prosazujte svou nezávislost. Míříte k důležitému cíli a ostatní lidé vám stojí v cestě. Nedovolte jim to. Jednejte nezávisle na ostatních. Postupujte vpřed bez překážek druhých. Teď není čas na to, abyste nosili kouli na noze.

Peníze

Je to týden, který vyžaduje mnohem více hledání. Aspekty jsou skvělé pro manifestaci většího množství peněz a jejich uplatnění ve vašich snech, ale také mohou k vaší škodě zastřít nebo zamlžit vaši vizi. I když si myslíte, že na hlídání svých peněz nemáte čas, udělejte si ho. Ostatní pravděpodobně nebudou mít na srdci vaše nejlepší zájmy. Není to proto, že by byli zlovolní, jsou jen neangažovaní.

Zdraví

Ve vesmíru se odehrává příznivý aspekt, a to znamená, že v příštích dnech mohou převládat vaše emoce. To je skvělé místo, odkud můžete vycházet, pokud tyto emoce nejsou frustrace nebo strach přeměněné v nekontrolovaný hněv nebo úzkost. Přemýšlejte o tom, co můžete v příštích dnech udělat pro vytvoření vyváženého životního stylu. Drobné úpravy mohou být velmi účinné: pijte více vody, dopřejte si více času na své osobní potřeby.

Přečtěte si také