Denní horoskop STŘELCE na 16. 6. 2023

Střelec 16. 6. 2023

Dnešní den by měl být docela dobrý, Střelci. Objevíte větší citlivost vůči svým potřebám než obvykle. Jediné, na co byste si měli dávat pozor, jsou rychlí mluvkové, kteří by mohli dávat komplikované sliby, které nemají v úmyslu dodržet. Pomalý a vytrvalý závod vyhrává a vy jste v této technice mistři. Vaše trpělivost a citlivost jsou v takový den neocenitelné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie vás vybízí k tomu, abyste zvážili, jaké jsou vaše motivy, proč se chcete zapojit do jednoho konkrétního vztahu. Pokud pátráte ve svém srdci a myslíte si, že z toho můžete mít něco zcela konkrétního, pak možná ve skutečnosti zaujímáte špatný postoj. Možná by bylo vhodnější zeptat se sami sebe, co můžete dát vy – a pak se rozhodnout.

Práce

Něco, co jste řekli kolegovi, se vám dnes pravděpodobně vymstí. Nyní se vám tento člověk mstí způsobem, o kterém jste si nikdy nemysleli, že je možný. Na vině není nikdo jiný než vy. Omluvte se tam, kde je to nutné.

Peníze

Díky aktivitě v oblasti zjevů se na události tohoto týdne díváte novýma očima. Přítel může mít užitečný návrh, jak vydělat více peněz nebo získat povýšení, o které jste usilovali. I když s ním nesouhlasíte, vyslechněte si ho. On nebo ona vidí tuto situaci jasněji než vy. Žádá se po vás, abyste do práce vnesli mnohem vážnější stránku své osobnosti.

Zdraví

Jednou z vašich skvělých vlastností je schopnost být realistou. To je dobrá zpráva pro nastavení vaší zdravotní praxe, protože je důležité stanovit si dosažitelné cíle, jinak pravděpodobně sklouznete z tlaku nebo nedostatku sebedůvěry. Cvičení, které si vyberete, musí být něco, co vás baví, a něco, co se hodí do vašeho denního rozvrhu. Pokud si například vyberete lezení po skalách, potřebujete mít k dispozici místo, kde se mu můžete pravidelně věnovat.

Přečtěte si také