Denní horoskop STŘELCE na 17. 4. 2022

Střelec 17. 4. 2022

Střelci, probudili jste se s pocitem štěstí a nadšení. Vaše intuice vám říká, že dosáhnete všeho, co si předsevzít. Ať už máte jakékoli cíle - kariérní, vzdělávací nebo osobní - určitě uspějete. Pokud po svém boku nemáte žádnou drahou polovičku, která by vás ve vašich pokrocích podporovala, všechna znamení naznačují, že někoho brzy potkáte. Pokud máte protějšek, máte štěstí!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste věnovali větší pozornost tomu, co se vám druhý snaží sdělit, a v případě potřeby četli mezi řádky, abyste zjistili, proč se cítí tak, jak se cítí. Můžete mít tendenci ignorovat jemnější signály, které se vám druzí snaží vyslat, ale pokud dokážete být citlivější, jistě se dozvíte něco, co vám prospěje.

Práce

Vnímáte, že ostatní nasazují vážnější tón, i když třeba nejste v práci. Zdá se, že lidé, s nimiž jste, se nedokážou uvolnit, a to vás sráží. Nechcete se nechat zatížit v den, kdy si hrajete.

Peníze

Tento týden se u vás doma odehrává spousta romantiky, dětí a zábavy. Může vás navštívit někdo z vaší minulosti a tato osoba by vám mohla sdělit důležité finanční informace. Aktivita ve vašem pracovním sektoru vám dodá spoustu energie k dokončení úkolů, a pokud chcete, můžete dokonce změnit zaměstnání. Veškeré získané peníze použijte na splacení stávajících dluhů.

Zdraví

Někdy je těžké poznat, co cítíme. Otázka "Jak se máš?" je pro každého výzvou. Málokdo se však skutečně zastaví a zeptá se sám sebe v soukromí na skutečnou odpověď. Začněte se sami sobě denně hlásit. Pokud přesně nevíte, jak se cítíte, je to v pořádku, ale prostě začněte brát tuto otázku vážně. Je to velmi důležité pro vaše zdraví! Stejně jako cokoli jiného, praxe vám to usnadní a vy budete schopni lépe sloužit svému zdraví.

Přečtěte si také