Denní horoskop STŘELCE na 17. 5. 2023

Střelec 17. 5. 2023

Dnes se můžete nacházet ve velmi stresující atmosféře. Vaše okolí bude pravděpodobně napjaté a neklidné a vy nebudete výjimkou. Možná budete muset někde zůstat, dokud nedosáhnete svých cílů. Večer budete pravděpodobně chtít strávit doma u televize, nedělat a nemyslet vůbec na nic. Uvolněte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vybízí někoho blízkého k tomu, aby si s vámi zahrál nějaký trik, možná aby vyzkoušel, jak věrní jste, když jste v pokušení sejít z přímé a úzké cesty. Nejlepší radou je zůstat bdělý a ostražitý a se vším, co se může zdát podezřelé, se vypořádat čestným a chvályhodným způsobem. Nenechte se vlákat do žádných pastí; sami se smějte jako poslední.

Práce

To, že je něco nové a jiné, neznamená, že se toho musíte bát. Tento koncept nebyl ve vašem původním radarovém poli, a tak jste možná rychle zavrhli myšlenku, že byste se do něj někdy zapojili. Přehodnoťte svůj postoj.

Peníze

Tento týden máte v každodenním pracovním životě spoustu úžasné, tvůrčí energie. Možná budete nyní požádáni, abyste se ujali více úkolů, které s sebou ponesou větší zodpovědnost. Ujměte se jich. I když to bude krátkodobě více práce, z dlouhodobého hlediska uděláte na svého zaměstnavatele nesmazatelný dojem. Pravděpodobně uslyšíte pochvalu za své úsilí. Rozšiřte svou komunikaci.

Zdraví

Síla dnešního aspektu spočívá v tom, že víte, co je třeba zkontrolovat. Je něco, co byste si přáli vrátit a naučit se znovu? Během tohoto tranzitu se určitě objeví problémy s komunikací. Uklidněte se a nechte si líbit, že potřebujete čas na to, abyste skutečně pochopili, co si myslíte. Pokud jde o to říkat druhým lidem, co je špatně, nemusí to nutně znamenat, že špatný je jeden z vás.

Přečtěte si také