Denní horoskop STŘELCE na 17. 6. 2023

Střelec 17. 6. 2023

Střelci, vesmírná znamení naznačují, že váš citový vesmír bude opět zářit pozitivní energií. Setkáte se s více lidmi a vaše setkání budou pravděpodobně hluboce uspokojující, a to jak po citové, tak po intelektuální stránce. Celkově je pro vás nadcházející měsíc úžasně slibný. Dvě klíčové věci, které můžete očekávat, jsou potěšení a smyslnost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partneři se mohou zdát zmatenější než obvykle, zejména pod vlivem současných planetárních energií. Mohou odvolat sliby, o kterých přísahali, že jsou věčné, nebo možná uzavřou dohodu, o které tajně vědí, že ji nebudou schopni dodržet. Nevšímejte si příliš toho, co říkají nebo neříkají, protože zítra to stejně bude všechno zapomenuto. Buďte raději trpěliví.

Práce

Snažte se nenechat se vtáhnout do dramatu, které dnes provází určitý úkol. Snažte se povznést nad malicherné hádky a směšné škádlení ohledně toho, komu se nepodařilo splnit určitý projekt apod. Máte na starosti důležitější věci.

Peníze

Díky aktivitě ve svém sektoru zjevů se na události tohoto týdne díváte novýma očima. Přítel může mít užitečný návrh, jak vydělat více peněz nebo získat povýšení, o které jste usilovali. I když s ním nesouhlasíte, vyslechněte si ho. On nebo ona vidí tuto situaci jasněji než vy. Žádá se po vás, abyste do práce vnesli mnohem vážnější stránku své osobnosti.

Zdraví

Kdykoli narazíte na energetický blok nebo na překážku, která se zdá být vnější, desetkrát se zhluboka nadechněte a opakujte si tuto mantru: Těší mě objevovat. Když se nad tím zpětně zamyslíte, bloky, se kterými se setkáváme, jsou často plné potenciálu a objevování. Pokud se naučíte užívat si tyto okamžiky zaseknutí pro informace, které vám nakonec mohou dát, získáte cennou dovednost, která tisícinásobně zvýší vaši pohodu.

Přečtěte si také