Denní horoskop STŘELCE na 18. 2. 2023

Střelec 18. 2. 2023

Střelci, dnes by vás mohly rozrušit děti, případně blízcí přátelé nebo milostné vztahy. Finanční pokladna není dostatečně plná, aby si mohli dovolit něco, o čem si myslí, že právě teď bezpodmínečně musí mít. Možná budete muset uklidnit jejich pocity a ujistit je, že „teď ne“ nemusí nutně znamenat „nikdy“. Pokud nereagují, nenaléhejte na ně. Se situací se budou muset vyrovnat po svém.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra naznačuje, že máte šanci prozkoumat stránku vašeho vztahu, které máte tendenci se co nejvíce vyhýbat. Pokud se setkáte s možností nespokojenosti nebo neshod, obvykle se snažíte změnit téma, abyste se nemuseli zaplést do nepříjemných hádek. Postavit se potížím čelem však ve skutečnosti otevírá cestu k úspěchu.

Práce

Člověk, kterého můžete považovat za šťastlivce, přišel s geniálním nápadem. Tato osoba je připravena pokročit a zajímá se, zda chcete naskočit do rozjetého vlaku. Nebojte se říci ano. Je to příležitost, kterou hledáte.

Peníze

Vaše komunikační schopnosti se zvyšují a ukazují vám, že se můžete prosadit prostřednictvím důrazných a jasných požadavků vůči svému okolí. Řekněte si o to, co chcete, a možná to dostanete, ať už v práci nebo v peněžním životě. Věci však mohou být napjaté, takže je lepší zůstat čistí, karmicky řečeno. Nebuďte zlí a nepoužívejte slova, která by vám uškodila.

Zdraví

Dnešní aspekt vás na několik dní přiměje cítit se emocionálněji. Všímejte si, jaké pocity se objevují, a chovejte se k sobě jemně. Dbejte však na své zdraví. Neexistuje žádný důvod, proč byste k sobě nemohli být šetrní a přitom se pořádně zapotili v posilovně. Ve skutečnosti může být při zpracovávání emocí prospěšné procvičovat své tělo a zároveň uvolňovat toxiny. Nezapomeňte pít hodně vody, aby se jednalo o očistný zážitek.

Přečtěte si také