Denní horoskop STŘELCE na 18. 3. 2023

Střelec 18. 3. 2023

Střelci, váš partner se dnes může vrátit z cesty a může následovat hluboký rozhovor. Váš přítel se s vámi podělí o zážitky z cesty, což by mohlo vést k rozhovoru o budoucnosti vašeho vztahu. Nic však nebude rozhodnuto. Diskuze se pravděpodobně zaměří spíše na obecné věci než na podrobnosti. Získáte větší porozumění pro svého partnera a pro to, jak by se věci mohly vyvíjet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konfigurace vás může povzbudit k tomu, abyste udělali něco radikálně odlišného, aby se vám splnil určitý sen. Ačkoli jste obecně vyhranění a rozhodně ne nenápadní, může to být změna kurzu směrem k mystičtějšímu a jedinečnějšímu pohledu, který vám umožní jít na první rande. Určitě si budete rozumět a určitě se budete chtít znovu vidět.

Práce

Vaše celková nálada je mimořádně optimistická a pozitivní, a i když se ostatní budou snažit tuto náladu narušit, vy zůstanete silní. Ostatní lidé mají velmi fantaskní představu o pravdě, která neodpovídá vašemu chápání. V tom spočívají třenice.

Peníze

Nastává období změn v oblasti kariéry a autorit. Vesmír podporuje všechny nové změny, které chcete v kariéře provést, a nabízí vám podporu. Vlivy však mohou být buď tvůrčí, nebo matoucí, záleží na tom, jak je využijete. Svou cestu volte pečlivě a s rozmyslem.

Zdraví

Ptejte se sami sebe, co pro vás zdraví znamená, i když se vám v poslední době nedaří dodržovat žádné rutinní postupy. Položení této otázky je důležitým krokem k tomu, abyste tyto zdravé věci dělali, protože k tomu, abyste se jim věnovali, potřebujete porozumění. Zvláště pro vás musí existovat spojení mezi srdcem a myslí (to přebije hru běhání v kruhu). Pokračujte ve zkoumání toho, odkud pochází jídlo, které jíte.

Přečtěte si také