Denní horoskop STŘELCE na 18. 4. 2022

Střelec 18. 4. 2022

Nějaké zprávy o významné události by vás mohly zneklidnit a zmást, Střelci. Mohly by se objevit protichůdné zprávy a komentátoři by mohli celou záležitost ještě více zamotat. Zajímá vás především to, jaký to bude mít na vás dopad. Odpověď je pravděpodobně velmi malá. Média mají tendenci vše nafouknout, protože to stojí za to. Pravda vyjde najevo za několik dní. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní vyrovnání znamená, že se dnes cítíte na vrcholu světa, což může mít hluboký dopad, zejména pokud jde o váš milostný život. Pokud jste v trvalém vztahu, pak vám to oběma dodá potřebný impuls. Pokud hledáte lásku, můžete ji najít v posilovně nebo při venkovních aktivitách.

Práce

Spojíte se s dalšími nezávislými pracovníky a podělíte se o své zkušenosti. Každý z vás pracoval na svém vlastním samostatném projektu, ale nyní se musíte vzájemně podělit o své pokroky a prezentovat, co jste se naučili a co jste vyvinuli.

Peníze

Tento týden se u vás doma odehrává spousta romantiky, dětí a zábavy. Může vás navštívit někdo z vaší minulosti a tato osoba by vám mohla sdělit důležité finanční informace. Aktivita ve vašem pracovním sektoru vám dodá spoustu energie k dokončení úkolů, a pokud chcete, můžete dokonce změnit zaměstnání. Veškeré získané peníze použijte na splacení stávajících dluhů.

Zdraví

V tomto období se můžete cítit neobvykle rozzlobení nebo špatně naladění. Emoce jsou velké a zdají se prakticky nezvládnutelné; vaše tělo jako by mělo vlastní hlavu, chutě mohou být příliš silné, než abyste je dokázali potlačit. To je naprosto přirozené. Jedním z užitečných bylinných léků na tento pocit je heřmánkový čaj. Heřmánek je známý jako "dětský lék", protože uklidňuje rozmrzelé dítě a obnovuje rovnováhu po horečce. Čaj můžete pít nebo si skutečně dávat sáčky do koupele!

Přečtěte si také