Denní horoskop STŘELCE na 18. 5. 2023

Střelec 18. 5. 2023

Střelci, dnes se objeví menší napětí. Někdo z vašich blízkých, možná partner nebo rodič, se vás bude snažit přesvědčit, abyste si osvojili určité chování, které nejste ochotni dodržovat. Budete vyjednávat jemně, nebo silou? Druhá možnost se zdá být pravděpodobnější. S tímto vědomím se snažte mít vše pod kontrolou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli téma romantiky a vztahů vypadá jako záminka k velkému dobrodružství, vliv současného planetárního uspořádání znamená, že i vy můžete podlehnout silnějším citům, které doutnají těsně pod povrchem. Velmi obdivujete jednu konkrétní osobu, ale máte tendenci s ní spíše laškovat, než abyste jí řekli, co k ní cítíte. Udělejte tento odvážný krok.

Práce

Máte představu o tom, jak by měl určitý projekt dopadnout. Buďte v této vizi flexibilní. S největší pravděpodobností to nedopadne tak, jak si představujete. Nebuďte zklamaní z výsledku jen proto, že konečný výsledek není takový, jaký jste očekávali.

Peníze

Tento týden máte v každodenním pracovním životě spoustu úžasné, tvůrčí energie. Možná budete nyní požádáni, abyste se ujali více úkolů, které s sebou ponesou větší zodpovědnost. Ujměte se jich. I když to bude krátkodobě více práce, z dlouhodobého hlediska uděláte na svého zaměstnavatele nesmazatelný dojem. Pravděpodobně uslyšíte pochvalu za své úsilí. Rozšiřte svou komunikaci.

Zdraví

Aspekt dne vás učiní obzvláště citlivými. Buďte na sebe opatrní. Budou se objevovat výzvy v tom, jak se vidíte vy a jak vás chtějí vidět ostatní. To nikdy není dobrý pocit. Nesmíte však podlehnout pocitu, že vás druzí lidé posuzují podle svých měřítek. Snažte se zaměřit na své zdraví jako na prostředek k určení vlastních osobních hranic. Udělejte si tento týden z cvičení a stravy prioritu.

Přečtěte si také