Denní horoskop STŘELCE na 19. 2. 2023

Střelec 19. 2. 2023

Střelci, tento den může být dočasně poznamenán nějakým skandálem. Někteří z vašeho okolí, zejména ženy, se mohou scházet ke konspiračním pomluvám. Vaši zvědavost to rozhodně vzbudí, ale nenechte se zlákat k tomu, abyste se k nim přidali. V celé situaci se skrývá víc, než se na první pohled zdá, a vy budete chtít znát všechna fakta, než učiníte unáhlené závěry. Soustřeďte se na své vlastní zájmy a o skandál se starejte později.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy vznikají a zanikají, obnovují se a znovu zanikají z mnoha důvodů. Současná konfigurace planet vás nutí dlouze přemýšlet o jednom takovém milostném vztahu, který se již delší dobu přerušuje. Zdá se, že ani jeden z vás se nemůže skutečně rozhodnout, co chce. Možná vám však pomůže, když se nyní rozhodnete, co vlastně od toho druhého potřebujete.

Práce

Ženská postava je pro vás klíčovým katalyzátorem. Tato žena vám pomůže rozhýbat projekt, který jste odkládali nebo zcela ignorovali. Využijte jejích rad a vneste je do své práce. Tato energie vše změní.

Peníze

Vaše komunikační schopnosti se zvyšují a ukazují vám, že se můžete prosadit prostřednictvím důrazných a jasných požadavků vůči svému okolí. Řekněte si o to, co chcete, a možná to dostanete, ať už v práci nebo v peněžním životě. Věci však mohou být napjaté, takže je lepší zůstat čistí, karmicky řečeno. Nebuďte zlí a nepoužívejte slova, která by vám uškodila.

Zdraví

Připadáte si někdy jako jojo? Dnešní planetární konjunkce vás může obzvlášť zneklidňovat. Je důležité, abyste uměli od situace ustoupit a nechat čas, aby vše vyřešil. Zvažte cvičení jógy nebo si zajděte na dlouhý běh. Budete tak mít pocit, že jste pro dnešek udělali, co jste mohli, místo abyste se trápili tím, jak změnit věci, které ve skutečnosti nemáte pod kontrolou.

Přečtěte si také