Denní horoskop STŘELCE na 19. 5. 2022

Střelec 19. 5. 2022

Zhruba před dvěma týdny vás možná napadlo, že byste se měli více snažit o kariérní postup, Střelci. Existuje určitá pravděpodobnost, že budete muset podat výkon na nejvyšší úrovni. Dejte si však pozor, abyste se v této snaze neztratili!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš milostný život má díky dnešnímu aspektu metafyzický nádech. Možná, že osoba, kterou potkáte na večírku, byla vaší láskou z minulého života a prožili jste s ní mnohá společná dobrodružství. Ať už je scénář jakýkoli, cítíte se v její společnosti nesmírně uvolněně. Máte pocit, že je vám duchovně rovna. Existuje zde hluboké pouto.

Práce

Nechte nohy odlepit od země. Vztáhněte ruce k oblakům. Odpověď je v kreativním, nápaditém myšlení. Odložte svůj seznam. Odhoďte svůj plán. Nechte se vést svou intuicí a budete úspěšní.

Peníze

Tento týden máte v každodenním pracovním životě spoustu úžasné, tvůrčí energie. Možná budete nyní požádáni, abyste se ujali více úkolů, které s sebou ponesou větší zodpovědnost. Ujměte se jich. I když to bude krátkodobě více práce, z dlouhodobého hlediska uděláte na svého zaměstnavatele nesmazatelný dojem. Pravděpodobně uslyšíte pochvalu za své úsilí. Rozšiřte svou komunikaci.

Zdraví

Pokud jste čekali na chvíli, kdy se pustíte do něčeho, co vyžaduje odvahu nebo kreativitu, teď je ta správná chvíle. S dnešní nebeskou energií můžete pohnout horami. Vyplatí se promyslet si to dopředu a ujistit se o svém rozhodnutí. Klíčem k udržení energie je cvičení.

Přečtěte si také