Denní horoskop STŘELCE na 19. 7. 2022

Střelec 19. 7. 2022

Dnešní den je pro vás fantastický, Střelci, a tak si ho naplno užívejte. Vaše emoce budou stabilní a budete mít velmi expanzivní pocit pohody. Vaše sebevědomí je silné, a tak toho využijte ve svůj prospěch. Tato energie může být nenápadná, ale pokud se na ni naladíte hned na začátku dne a stanovíte si plán, čeho chcete dosáhnout, můžete být velmi produktivní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie naznačuje, že máte šanci na mír a harmonii mezi vámi a vaší milovanou osobou. Je to vynikající příležitost k zahájení nových společných projektů, které zahrnují kombinaci vašich schopností, protože tvoříte vynikající tým. Máte-li nějaké plány, které jste chtěli uskutečnit, pak je právě teď začněte realizovat. Nečekejte!

Práce

Možná máte dnes pocit, že jste mimo svou ligu. Někdo používá módní žargon, aby vás přesvědčil, abyste uvěřili jeho myšlence, o které si myslí, že je báječná. Nebuďte příliš rychlí, abyste se přidali. Jsou s tím spojeny určité závazky, které v tuto chvíli nemusíte vidět.

Peníze

V tomto týdnu se střetávají energie, které ve vás mohou vyvolat pocit napětí a nepodpory. Budujete strukturu v rodinném a romantickém životě. Vaše práce vás může volat, protože je zjevně nutná nějaká změna. Otázkou je, o jakou změnu se jedná.

Zdraví

Dnes se cítíte velkorysí a milující. Je to skvělý den být vámi! Vyzařujte a užívejte si svou energii, kterou rozdáváte. Lidé budou chtít být ve vaší blízkosti. Nesmíte kvůli druhým zanedbávat sami sebe – vždy je to pro vás riziko. Dopřejte si dostatek času a prostoru na cvičení jógy, běhání, nákup večeře, na cokoli, co potřebujete udělat pro sebe. Pokud je to možné, užívejte si společnosti druhých, ale oceňujte i tu svou.

Přečtěte si také