Denní horoskop STŘELCE na 2. 10. 2022

Střelec 2. 10. 2022

Cítíte se psychicky i fyzicky skvěle a vaše obchodní a finanční zájmy se mohou náhle změnit k lepšímu. Může se jednat o smlouvu. Také milostné záležitosti by se měly vyvíjet velmi dobře a děti by vám mohly přinést velkou radost. Nastává vhodná doba pro vytváření plánů do budoucna a realizaci vašich nejvlastnějších ambicí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner je připraven vás dnes večer okouzlit a oslnit. Možná jste si mysleli, že to bude jen další večer s rybími prsty a kakaem před spaním. Nemohli jste se však mýlit víc. Váš nejsladší medový koláč má mazaný plán, jak vás nalákat do své náruče a dopřát vám noc, na kterou jen tak nezapomenete.

Práce

Cítíte se pod velkým tlakem, že musíte někomu dokázat, že jste něčeho hodni nebo že si něco zasloužíte. Kvůli tomuto tlaku pociťujete mimořádný stres a je pravděpodobné, že kvůli němu uděláte chybu. Uklidněte se a uvolněte se.

Peníze

Snažíte se nalézt řešení neustálé finanční tísně. Stáváte se autoritou v tom, co děláte. A jste připraveni zpeněžit všechny své těžce vydělané peníze. Vesmír ovlivňuje váš dům peněz a hodnot a ukazuje, že peněžní tok by se měl s trochou snahy a následování velmi brzy zvýšit.

Zdraví

Pokud jde o naše přátele, často si nejvíce ceníme jejich vřelosti a péče a něžného soucitu, který z nich vyzařuje, když je vše v pořádku. Abyste si udrželi otevřený přístup k této části své osobní povahy, je důležité pravidelně cvičit a udržovat svou energii odblokovanou. V tom vám velmi pomůže pravidelné cvičení jógy. Prokrvení, protažení svalů a hluboké dýchání vám společně pomohou uvolnit se a soustředit svou bujnost, abyste ji mohli usměrňovat.

Přečtěte si také