Denní horoskop STŘELCE na 2. 12. 2022

Střelec 2. 12. 2022

Tento den je úžasný, vřelý a pečující. Lidé kolem vás potvrzují vaše vnitřní i vnější aspekty. Emoce by mohly být intenzivní, ale váš uzemněný pohled vám pomůže situaci prohlédnout. Věnujte čas přípravě skvělého jídla pro ty, které máte rádi. Pokud se vám nechce vařit, dopřejte si dobré jídlo ve své oblíbené restauraci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes večer můžete ve vzduchu cítit soutěživost. Pokud se vy i váš blízký přítel zaměříte na stejnou osobu, pak vám večer poskytne jedinečný zdroj zábavy. Nedovolte však, aby se to zvrhlo v takovou hru, která z vás obou zbytečně udělá rivaly. Vaše přátelství nemusí klesnout do takových hlubin.

Práce

Dnes stojíte před důležitým rozhodnutím, které bude mít zásadní vliv na budoucnost vaší kariéry. Snažte se svou pozici příliš neanalyzovat. Základem je, že musíte důvěřovat své intuici a řídit se svým srdcem.

Peníze

Ve vašem sektoru peněz a hodnot se projevuje aktivita, která vám dává mnoho příležitostí ke zlepšení vašeho finančního života. Vesmír rozšíří to, co máte a co vyděláváte, a zároveň přinese náhlé přírůstky. Něco se vám může zpočátku zdát bláznivé, ale jakmile to trochu více prozkoumáte, může to po nějakou dobu přinášet peníze. O vašem úspěchu rozhodne to, jak budete komunikovat s ostatními.

Zdraví

Musíte si velmi chránit svůj čas a energii  často dáváte druhým a šetříte na sobě. Vraťte se do „dětského stavu“ a zaměřte se dnes na sebe. Zajděte si zacvičit a požádejte o radu odborníka, když ji potřebujete. Bylo by skvělé, kdyby vám někdo jiný připravil zdravé jídlo. Mnoho obchodů s biopotravinami také připravuje skvělá jídla, která si můžete vzít s sebou. Dnes se uklidněte.

Přečtěte si také