Denní horoskop STŘELCE na 2. 3. 2023

Střelec 2. 3. 2023

Střelci, dnes může být potřeba udělat spoustu nedokončených úkolů v domácnosti. Možná se rozhodnete ignorovat některé práce, které nutně potřebujete zvládnout, ve prospěch projektu, o němž si myslíte, že vás bude více bavit. Nezdržujte členy rodiny nudnými věcmi. Pokud se spojíte, abyste se zbavili toho nejhoršího, můžete se pak všichni bavit zajímavějšími úkoly.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce znamená, že někdo zvláštní očekává, že se mu dnes ozvete, ale není jisté, zda se tak stane. Vše záleží na vaší náladě a na tom, zda máte pocit, že to stojí za to. Přesto je tento čas vhodný k oslavě lásky ve všech jejích podobách – a když chcete zapůsobit, rozhodně víte, jak to udělat ve velkém stylu. Jen do toho -–udělejte někomu radost!

Práce

Pravděpodobně budete z událostí týkajících se práce značně frustrovaní. Zdá se, že nic z toho, co děláte, situaci nenapravuje, což vás ještě více rozčiluje na lidi a okolnosti kolem vás. Uvolněte se a nedělejte si starosti. Situace se zlepší.

Peníze

Tvrdě pracujete na tom, abyste splatili své dluhy a mohli si užívat kvalitnějšího života. Oslovte telefonáty a dopisy společnosti, kterým dlužíte peníze, abyste se dohodli na realistických splátkových plánech. Současně věnujte čas rodině, romantickému partnerovi a tvůrčí činnosti. Je třeba zachovat rovnováhu.

Zdraví

Snažte se v tomto období věnovat zvláštní pozornost zdraví svých plic. Doporučujeme vyhýbat se cigaretovému kouři. Také komunikace s vašimi spolupracovníky a další každodenní vztahy budou dnes náročné. Možná budete mít pocit, že se chováte naprosto jasně a dokonce tolerantně, ale někteří lidé to prostě nepochopí. Pokud se přistihnete, že v sobě dusíte frustraci, zkuste si představit sebe sama ve světě, který si přejete vytvořit, a nenechte se odradit neschopností lidí kolem sebe.

Přečtěte si také