Denní horoskop STŘELCE na 2. 5. 2022

Střelec 2. 5. 2022

Střelci, zmatek by mohl stát v cestě všemu, čeho chcete dnes dosáhnout. Možná budete mít pocit, že chodíte jako omámeni a nejste si jisti svým jednáním. Snažte se zůstat soustředění a buďte jako obvykle praktičtí a objektivní. Možná vám to nepůjde tak snadno jako obvykle, ale zvládnete to. Dejte si kávu a sepište si seznam toho, co je třeba udělat. Někdy to stačí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Spíše než k milostným básním a pohádkám tíhnete k romantickým vztahům. Současná astrální konfigurace může způsobit zázrak a vy byste mohli mít náladu na koupel při svíčkách plnou nádherných vonných olejů a samozřejmě svých nejbližších. Připijte si na svou lásku sklenkou vína a vychutnejte si bublinky.

Práce

Těžké emocionální drama jiných lidí vás stáhne dolů. Dokonce i vaše osobní problémy budou pronikat na vaše pracoviště a bude pro vás obtížné soustředit se na cokoli jiného než na domácí život. Snažte se tyto záležitosti oddělit od práce.

Peníze

Je to týden bojů, protože aspekty usnadňují situaci ve vašem pracovním sektoru (dobrá zpráva), ale ztěžují ji v jiných oblastech (špatná zpráva). Jste tlačeni k tomu, abyste se v peněžních a obchodních záležitostech dostali ke své intuici a zvážili práci pro větší instituci. Pokud budete myslet ve velkém, může se vám dostat do cesty více peněz.

Zdraví

Když si dáte dostatek času na to, abyste se "soustředili", než přistoupíte k problému, většinou se to vyřeší, zatímco uspěchaný přístup se může buď vymstít, nebo se jen dotknout povrchu věcí (což z dlouhodobého hlediska nic nevyřeší). Soustřeďte se na sebe a na to, jak si přejete, aby vás ostatní vnímali. Chcete-li zvýšit svou schopnost být vnímán v optimální podobě, navštěvujte dvakrát týdně virtuální lekce jógy. Po měsíci zaznamenáte velký rozdíl.

Přečtěte si také