Denní horoskop STŘELCE na 2. 7. 2022

Střelec 2. 7. 2022

I když byste si měli hlídat své finance, máte tendenci utrácet hodně peněz, Střelci. Naštěstí máte příležitost hodně vydělat. Vaše investice jsou solidní a brzy z nich budete mít prospěch. Neutrácejte své nově nabyté bohatství za lehkovážné věci. Své cíle splníte, pokud budete ostražití.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vás může přimět k příliš pesimistickému pohledu na vaši současnou vztahovou situaci. Pokud hledáte tu pravou lásku a zatím jste neměli štěstí, pak byste si mohli začít myslet, že to začíná být beznadějné. Tato nálada je však pouze přechodnou fází, a tak se dívejte do budoucnosti a zachovejte si vysoká očekávání. Nevzdávejte se.

Práce

Dodělejte dnes svou práci. Můžete mít tendenci být nedbalí. Místo toho je důležité, abyste dokončili všechny nedodělky a udělali na lidi kolem sebe dojem.

Peníze

Tento týden se ocitnete ve výjimečné situaci týkající se dluhů a cizích peněz. Přestože jedna vaše část chce dosáhnout většího pokroku v oblasti splácení dluhů, druhá část vás může brzdit v tom, abyste toho udělali co nejvíce. Jedno je jisté – zaujmout aktivní postoj a přijmout všechny své povinnosti přinese z dlouhodobého hlediska nejlepší výsledky.

Zdraví

V těchto náročných obdobích se doporučuje vést si snový deník. Sny mohou obsahovat cenné informace pro bdělý život. Zvyk zapisovat si sny skutečně usnadňuje jejich zapamatování. Neexistují žádná hodnocení určující, co se ve snech může „vysílat a co ne, takže je můžete brát stejně vážně jako výtvarná díla, která jste vytvořili v dětství. Respektování snů vás učí sebeuvědomění a zostřuje vaše chápání toho, na čem vám skutečně záleží.

Přečtěte si také