Denní horoskop STŘELCE na 2. 8. 2022

Střelec 2. 8. 2022

Vlak už jede, tak raději naskočte, Střelci. Lidé dnes nebudou mít příliš pochopení pro vaše citové vzlyky, tak je raději zamlčte. Fňukání vás zcela jistě z vlaku úplně vykopne. Dnešní energie vás učí, abyste přitvrdili. Neberte si to osobně, ale uvědomte si, že je třeba se z toho poučit. Jednou z nich je vědět, kdy je třeba mlčet a být poslušný.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ať už jste si mysleli, že chcete cokoli, můžete si být jisti, že dnešní den vaše touhy maximálně umocní. Není to jen otázka touhy, ale potřeby s velkým "N". Může se stát, že něčemu nesmírně těžko odoláte a budete ve velkém pokušení se tomu podvolit. Zde však buďte velmi opatrní. Tím, že po tom tolik toužíte, si vlastně můžete bránit v tom, abyste to získali.

Práce

Vaše bojovná nálada vás pravděpodobně rozptyluje od práce, kterou je třeba udělat. Možná se kvůli zbytkům hněvu z nedávné hádky necítíte v rovnováze s okolním světem. Nechte minulost za sebou a soustřeďte se na práci.

Peníze

Tento týden se u vás doma objevují cizí peníze nebo dluhy, což znamená, že něco, o čem jste si mysleli, že už jste splatili, se může znovu objevit. Ujistěte se, že jste ji nechtěli zaplatit a pak na ni náhodou nezapomněli v hromadě nezaplacených účtů. Postarejte se o to co nejdříve, aby vám nenarůstaly sankce. Udělejte svou práci co nejlépe hned, nebo ji plošně změňte.

Zdraví

Vzhledem k planetárním energiím tohoto dne se můžete cítit buď na vrcholu sil, nebo pozastaveni ve stavu emocionálního váhání. Vše začíná a končí u našich emocí a vy jste obzvláště obdařeni emoční měnou, ale také můžete být zahlceni. Abyste čelili případným zahlcujícím pocitům, dopřejte si pravidelné cvičení. Pravidelný cvičební režim vás udrží mimo dosah emocí. Vychutnejte si pocit, že jste ve skvělé společnosti - sami sebe!

Přečtěte si také