Denní horoskop STŘELCE na 20. 1. 2023

Střelec 20. 1. 2023

Střelci, dnes byste se měli cítit velmi energičtí, a to jak po fyzické, tak po duševní stránce, a pravděpodobně se budete cítit spíše nedočkaví nějaké fyzické aktivity. Zajděte si zacvičit, pokud máte čas, nebo na krátkou procházku, pokud ho nemáte. Hodně času pravděpodobně strávíte prací na náročných úkolech, které udrží vaši mysl aktivní. Večer byste měli být pěkně nabití energií. Odpočiňte si u sklenky vína a pusťte si oblíbené video.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne vyvolává skryté emoce týkající se určité osoby. Problém je v tom, že pokud se pokusíte učinit nějaké rozhodnutí na základě toho, jak se dnes cítíte, můžete udělat chybu. Vaše vnímání je rozhozené a můžete podceňovat nebo přeceňovat nejrůznější domnělé povahové rysy, které ve skutečnosti nemusí existovat. Nejlepší je počkat!

Práce

Vaše svobodomyslná osobnost dnes získá velkou podporu. Pusťte se do jakékoli práce, která vám umožní nezávislost. Vyhledávejte příležitosti, při kterých můžete být sami sebou, místo abyste se museli strkat do cizích škatulek.

Peníze

Tento týden se pro vás týká podpůrných aspektů, které ovlivňují váš sektor vztahů a manželství. Pravděpodobně zjistíte, že ostatní souhlasí s vašimi rozmanitými finančními plány. Jen se nedivte, když jeden nebo více z nich bude chtít zkontrolovat váš podnikatelský plán, zda nemá nějaké nedostatky, nebo překontrolovat vaše výpočty. Neurážejte se. Je to jejich způsob, jak vám pomoci. Buďte vděční.

Zdraví

Dnešní planetární energie vám pomáhá v objevitelském myšlení. Schopnost vzpomínat na rané zážitky nebo zkoumat tělesné problémy je posílena vaší schopností kritického myšlení. Tento aspekt posiluje naše nejhlubší emoce a registruje každý kompliment i urážku. Využijte proto tento aspekt ke zvýšení svého povědomí o svém těle. Náročné cvičení jógy soustředí vaši mysl a vytvoří prostor pro vznik nového uvědomění. Netlačte na sebe, ale zůstaňte u tohoto cvičení.

Přečtěte si také