Denní horoskop STŘELCE na 20. 2. 2023

Střelec 20. 2. 2023

Střelci, některé neuspokojivé zprávy by vás dnes mohly přivést do poněkud skleslého stavu. Někdo z vašich blízkých by mohl náhle na několik týdnů opustit město a vy byste bez něj byli osamělí. Nemá však smysl se tím příliš zabývat. Budete prostě muset zůstat v kontaktu prostřednictvím telefonu nebo e-mailu a těšit se na dobu, kdy se váš přítel vrátí. Během těch dnů byste měli být každopádně dost zaneprázdněni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Příznivý aspekt dne znamená, že máte před sebou potenciálně nádherný a velmi společenský den. Snažte se být vůči svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) trochu asertivnější, místo abyste se jednoduše zaháčkovali a šli s ním tam, kam vám navrhne. Prospělo by vám, kdybyste se sešli se svými vlastními přáteli a účastnili se aktivit, které vycházejí z vašeho nitra.

Práce

Jste ve skvělé pozici, abyste mohli razantně pokročit v realizaci svých inovativních nápadů. Jediné, co vám brání, jsou lidé, kteří jsou příliš zaseknutí ve svých zvyklostech, než aby zkusili něco nového. Těchto lidí se nebojte. Uspějete i bez nich.

Peníze

Vaše komunikační schopnosti se zvyšují a ukazují vám, že se můžete prosadit prostřednictvím důrazných a jasných požadavků vůči svému okolí. Řekněte si o to, co chcete, a možná to dostanete, ať už v práci nebo v peněžním životě. Věci však mohou být napjaté, takže je lepší zůstat čistí, karmicky řečeno. Nebuďte zlí a nepoužívejte slova, která by vám uškodila.

Zdraví

Nikdy není pozdě vydat se směrem, kterým chcete. Dnešní planetární konjunkce osvětluje nevyšlapanou cestu a i neústupného člověka může inspirovat k tomu, aby se obrátil a vydal se vstříc nové příležitosti. Váš vnitřní hlas vám pod tímto tranzitem skutečně něco řekne a je ve vašem nejlepším zájmu mu naslouchat. Pomůže vám uklidňující, relaxační cvičení. Jóga, pilates, protahování, zvedání činek  dělejte cokoli, co vás uzemní. Doporučují se také horké koupele.

Přečtěte si také