Denní horoskop STŘELCE na 20. 5. 2022

Střelec 20. 5. 2022

Možná máte pocit, že určité hodnoty ve vaší profesi vám nedovolují vykonávat určité činnosti. Jste si tím ale jistí, nebo jste se o tom snažili přesvědčit sami sebe, abyste nemuseli čelit té části svého já, která touží po objevování? Možná byste se měli pokusit být odvážnější než dosud. Stálo by to za to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie jsou skvělým znamením pro váš poslední vztah, zejména pokud se dnes večer chystáte na rande. Vaše konverzace bude mít široký záběr a bude obzvláště podnětná. Oba si uvědomíte, že vaše setkání v sobě skrývá velký potenciál, a budete se těšit, že se budete společně učit a zkoušet nejrůznější aktivity. Oba se vydáváte na úžasné dobrodružství.

Práce

Budete se těžko soustředit. Nezabývejte se ničím, co vyžaduje velké množství mentálního soustředění. Jednoduše teď nemáte na to, abyste se zaměřili na věc, která vyžaduje vaši plnou pozornost. Počkejte na pozdější dobu.

Peníze

Tento týden máte v každodenním pracovním životě spoustu úžasné, tvůrčí energie. Možná budete nyní požádáni, abyste se ujali více úkolů, které s sebou ponesou větší zodpovědnost. Ujměte se jich. I když to bude krátkodobě více práce, z dlouhodobého hlediska uděláte na svého zaměstnavatele nesmazatelný dojem. Pravděpodobně uslyšíte pochvalu za své úsilí. Rozšiřte svou komunikaci.

Zdraví

Vaši vysokou energii doplňuje dnešní planetární konjunkce, která je pro tuto emocionální planetu rychlá a živá. Očekávejte proto, že se budete těšit z blízkých osobních vztahů. Díky konverzačnímu talentu a živému zájmu o umění a kulturu bude vaše okolí vzrušující. Nedovolte, aby vás o tento oslnivý okamžik připravila letargie nebo špatná strava. Je načase udržet si energii cvičením a lehkými jídly!

Přečtěte si také