Denní horoskop STŘELCE na 20. 6. 2022

Střelec 20. 6. 2022

Dnešek je skvělým dnem pro to, abyste řekli, co přesně cítíte, Střelci. Vaše myšlení je ostré a jasné. Jakmile začnete mluvit, možná už nikdy nepřestanete. Lidé budou vašim slovům naslouchat mimořádně pozorně. Uvědomte si, jak velký vliv máte na okolí. Budete schopni dosáhnout mnoha úspěchů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partnerské vztahy jsou dnes rozhodně nepředvídatelné, což vám nemusí usnadnit ani postavení planet. I když se vám podaří vyrazit ven a podniknout cokoli, může se stát, že se vaše plány posunou a změní, zejména pokud jste se rozhodli podniknout něco společně. Nedělejte si s tím příliš velké starosti; je to dáno povahou energie v atmosféře. Buďte připraveni na všechno a mohlo by vás čekat úžasné překvapení.

Práce

Přátelské vztahy s ostatními vám přinesou více štěstí a prosperity, než si možná myslíte. Buďte otevření novým lidem a novým nápadům, místo abyste se je snažili aktivně uzavírat. Dnes vás čeká něco, co se ukáže jako docela výhodné.

Peníze

Díky aktivitě v oblasti zjevů se na události tohoto týdne díváte novýma očima. Přítel může mít užitečný návrh, jak vydělat více peněz nebo získat povýšení, o které jste usilovali. I když s ním nesouhlasíte, vyslechněte si ho. On nebo ona vidí tuto situaci jasněji než vy. Žádá se po vás, abyste do práce vnesli mnohem vážnější stránku své osobnosti.

Zdraví

Vědomí, že se věnujete něčemu, co jste si sami zvolili, má ve vašem životě velký význam. Když si užíváte jógu nebo když se sprchujete po dobrém, zpoceném běhu, věnujte chvíli tomu, aby se pocity spokojenosti a cílevědomosti šířily z vašeho srdce do všech buněk vašeho těla. Toto vědomé ocenění vlastních životních úspěchů má léčivou kvalitu. Pak nechte odpočinek vstoupit do svých buněk stejně hluboko, jako jste do nich vpustili cvičení.

Přečtěte si také