Denní horoskop STŘELCE na 21. 1. 2023

Střelec 21. 1. 2023

Pokud vás baví zahradničení nebo jakákoli práce s půdou, pravděpodobně tím dnes strávíte hodně času, Střelci. Pomoci by vám mohl přítel nebo člen rodiny. Vše, co dnes zasadíte, pravděpodobně poroste a bude se vám dařit, takže si nedělejte starosti se semínky, která nevyklíčí. Mohli byste tím strávit až příliš mnoho času. Pracujte jen do té doby, než budete příjemně unaveni, a pak pro dnešek skončete, jinak byste mohli vyhořet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vyrovnání přináší do vašeho vztahu to nejlepší, tak toho využijte. Je to ideální čas na uspořádání výletu nebo na vytvoření romantické atmosféry a uvaření báječného jídla na oslavu všeho, co jste si na sobě zamilovali a co na sobě obdivujete. Prožili jste spolu nádherné chvíle; je to příležitost si je připomenout.

Práce

Uklidněte se a myslete jasně. V poslední době jste možná začali jednat lehkomyslně. Nyní je čas se zastavit a utřídit si své divoké nápady. Zpomalte. S čistou hlavou oddělte špatné nápady od těch dobrých. Nesnažte se realizovat všechny najednou.

Peníze

Tento týden se pro vás týká podpůrných aspektů, které ovlivňují váš sektor vztahů a manželství. Pravděpodobně zjistíte, že ostatní souhlasí s vašimi rozmanitými finančními plány. Jen se nedivte, když jeden nebo více z nich bude chtít zkontrolovat váš podnikatelský plán, zda nemá nějaké nedostatky, nebo překontrolovat vaše výpočty. Neurážejte se. Je to jejich způsob, jak vám pomoci. Buďte vděční.

Zdraví

Nikdy není pozdě vydat se směrem, kterým chcete. Dnešní planetární konjunkce osvětluje nevyšlapanou cestu a i neústupného člověka může inspirovat k tomu, aby se obrátil a vydal se vstříc nové příležitosti. Váš vnitřní hlas vám pod tímto tranzitem skutečně něco řekne a je ve vašem nejlepším zájmu mu naslouchat. Pomůže vám uklidňující, relaxační cvičení. Jóga, pilates, protahování, zvedání činek  cokoli, co vás uzemní. Doporučují se také horké koupele.

Přečtěte si také