Denní horoskop STŘELCE na 21. 5. 2022

Střelec 21. 5. 2022

Střelci, dnes můžete pociťovat fyzické a emocionální napětí. Máte čas pečovat o své tělo? Vyvíjí na vás v poslední době někdo velký tlak? Jste citově spokojený člověk? To, jak se cítíte fyzicky, je dobrým ukazatelem vašeho duševního stavu. Zkuste na sebe jít trochu mírněji a uvidíte okamžité výhody.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné astrální energie přinášejí možnost k vážnému rozhovoru s vaším milostným zájmem. Je to skvělá příležitost být k sobě upřímní a promluvit si o budoucnosti vašeho vztahu. Jediným drobným problémem je, že na vše můžete mít příliš pesimistický pohled. Pokud místo toho dokážete být realističtí, můžete udělat velký pokrok a budete se cítit mnohem lépe.

Práce

Váš způsob práce se může velmi lišit od způsobu práce ostatních lidí, ale to neznamená, že oni se mýlí a vy máte pravdu. Pamatujte, že odsuzující postoj může snadno vést k hněvu a frustraci. Nechte ostatní žít jejich vlastní životy.

Peníze

Tento týden máte v každodenním pracovním životě spoustu úžasné, tvůrčí energie. Možná budete nyní požádáni, abyste se ujali více úkolů, které s sebou ponesou větší zodpovědnost. Ujměte se jich. I když to bude krátkodobě více práce, z dlouhodobého hlediska uděláte na svého zaměstnavatele nesmazatelný dojem. Pravděpodobně uslyšíte pochvalu za své úsilí. Rozšiřte svou komunikaci.

Zdraví

Dnešní příznivý aspekt je jako oběd s matkou a oblíbenou tetou nebo s otcem a oblíbeným strýcem. Cítíte se výjimeční, milovaní a spokojení, protože víte, že vše dopadne dobře. Je to skvělý tranzit pro práci na projektech doma, uspořádání pracovního stolu v práci nebo nákupy potřebných věcí. Cítíte se prakticky a zároveň nadšeně. Nenechte si tento nádherný tranzit uniknout: zvyšte svou citlivost vůči této energii cvičením.

Přečtěte si také