Denní horoskop STŘELCE na 21. 6. 2022

Střelec 21. 6. 2022

Střelci, buďte dnes agresivní ve svých myšlenkách. Možná se budete cítit trochu citově odtažití. Zcela jistě budete chtít svou svobodu. Stravte nějaký čas o samotě, abyste si vše urovnali. Na prahu vašeho domu se může objevit bývalý partner z doby před lety, takže nebuďte příliš překvapeni. Ke všemu, s čím se setkáte, zaujměte nesoudný postoj.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace naznačuje, že se nyní můžete cítit bezpečně, když někomu dáváte najevo, co k němu skutečně cítíte. Všechno má však svůj čas a místo, takže neotvírejte své srdce jen tak náhodně. Připravte opravdu nóbl prostředí, uvařte jim senzační jídlo a potom to ze sebe nechte všechno vylít.

Práce

Kariérní cíle, které jste si stanovili před několika měsíci, byste měli realizovat nyní. Začněte provádět průzkum a požádejte o radu ostatní, o kterých víte, že vám na této cestě mohou pomoci. Lidé jsou v této době více než ochotní vám pomoci.

Peníze

V tomto týdnu máte aspekty ovlivňující vaše vztahy. Někdo, o kom jste dlouho neslyšeli, se vás může pokusit kontaktovat osobním nebo pracovním způsobem. Možná budete překvapeni, jak daleko se tato osoba vyšvihla v kariérním žebříčku! Komunikace je nyní klíčová, zejména pokud jde o vaši pracovní situaci.

Zdraví

Když se cítíme sebejistě, je lákavé dávat rady nebo se v mnoha případech začít starat o druhé. Buďte opatrní, může to být nebezpečné. Neexistuje žádná jistota, že naše zdraví bude zítra stejné jako dnes; musíme si vždy zachovat pokorný postoj a sloužit svému tělu každý den. Tuto přirozenou lidskou lenost lze překonat malou dávkou disciplíny. Vyvarujte se péče o druhé místo sebe. Pokud budete žít podle této zásady, budete nakonec lepším přítelem, protože budete k dispozici a silní v době krize a nouze.

Přečtěte si také