Denní horoskop STŘELCE na 21. 7. 2022

Střelec 21. 7. 2022

Tempo věcí se pravděpodobně zpomalí oproti včerejšku, Střelci. To je pravděpodobně nejlepší. Využijte tento čas k plánování a stabilizaci. Zorali jste, zaseli a sklidili pole. Nyní se zastavte a zhodnoťte, co jste vyprodukovali, a rozhodněte se, jak s tím naložit. Dělejte věci postupně a nepředbíhejte. Buďte trpěliví a věci vám půjdou přirozeně od ruky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Konverzace je cesta k srdci člověka, který je pro vás nesmírně přitažlivý. Nebeská energie naznačuje, že jediné, co musíte udělat, je říct jim, co k nim cítíte; ale než to přehánět s vášnivými prohlášeními o všech jejich úžasných vlastnostech, raději to zjednodušte. Lehce se dotkněte svých emocí  podobně jako byste se mohli jen jednou zmínit o tom, že zbožňujete zlato, a nechat to být.

Práce

Může pro vás být obtížné produktivně spolupracovat s ostatními, protože se zdá, že lidé kolem vás přistupují ke své práci extrémně nezrale. Pokuste se to překonat a přijměte kreativitu, kterou tento dětský aspekt přináší.

Peníze

V tomto týdnu se střetávají energie, které ve vás mohou vyvolat pocit napětí a nepodpory. Budujete strukturu v rodinném a romantickém životě. Vaše práce vás může volat, protože je zjevně nutná nějaká změna. Otázkou je, o jakou změnu se jedná.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt by mohl způsobit, že se budete cítit trochu volněji než obvykle. Ano, uvolněně! Nejste si jisti tím, co si myslíte, jste flexibilnější v tom, co děláte, možná jste ochotnější k intimním či romantickým vztahům s druhými. Jste přirozeně zvědaví. Tuto zvědavost a nově nabytou flexibilitu nasměrujte tím, že prozkoumáte jógu a další cvičební aplikace. Cvičte hluboké dýchání, abyste dodali svému nervovému a dýchacímu systému potřebnou vzpruhu.

Přečtěte si také