Denní horoskop STŘELCE na 22. 1. 2023

Střelec 22. 1. 2023

Střelci, obvykle k událostem přistupujete spíše prakticky a vědecky, ale dnes se cítíte obzvláště intuitivní a více si uvědomujete jiné světy, takže pro vás může být obtížné držet se svého obvyklého způsobu myšlení. Některé nepříjemné pocity, které jste měli v souvislosti s událostmi ve zprávách, by se mohly ukázat jako přesné, což by mohlo být trochu znepokojivé. Pamatujte, že ve vesmíru je hodně věcí, které nelze vysvětlit pomocí logiky nebo vědy!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste doufali, že zažijete rande svého života, pak byste dnes večer mohli být na správné cestě. Máte velkou šanci, že to bude večer vašich snů. Jediným problémem je, že to nemusí být noc plná vášně, i když pravděpodobně budete všechny tyto aspekty důkladně probírat. Nicméně se nebojte, vášeň přijde později.

Práce

Požádejte o další pomoc, když ji potřebujete. Možná se to projeví tak, že v práci dostanete sekretářku nebo dalšího partnera do týmu. Může to také znamenat, že si domů pořídíte hospodyni nebo chůvu. Ať tak či onak, potřebujete podporu, tak si ji zajistěte.

Peníze

Tento týden se pro vás týká podpůrných aspektů, které ovlivňují váš sektor vztahů a manželství. Pravděpodobně zjistíte, že ostatní souhlasí s vašimi rozmanitými finančními plány. Jen se nedivte, když jeden nebo více z nich bude chtít zkontrolovat váš podnikatelský plán, zda nemá nějaké nedostatky, nebo překontrolovat vaše výpočty. Neurážejte se. Je to jejich způsob, jak vám pomoci. Buďte vděční.

Zdraví

Pod vlivem dnešního aspektu můžete pocítit nával bujnosti a nejlépe to projevíte fyzicky. Jste-li zvyklí na cvičební režim, je skvělá doba na to, abyste ho nějakým způsobem rozšířili. Zvyšte úroveň aerobního cvičení: pokud chodíte pěšky, začněte jednou nebo dvakrát týdně běhat, nebo pokud již běháte, zaveďte plavání jako křížovou aktivitu. Využijte této chvíle k rozšíření a zpestření svých pohybových aktivit.

Přečtěte si také