Denní horoskop STŘELCE na 22. 2. 2023

Střelec 22. 2. 2023

Existuje spousta příležitostí a vy jste v pokušení využít každou z nich. Střelci, pokud chcete co nejlépe využít příznivé atmosféry, je třeba trochu rozlišovat. Cestování je rozhodně na místě, stejně jako pokračování v nějakém druhu vzdělávání. Může to být něco jednoduchého, například zápis do kurzu vaření ve vzdělávacím centru pro dospělé. Nebo si možná splníte svou celoživotní ambici a přihlásíte se na obchodní školu. To je dobře!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet dnes naznačuje, že se posílí jedno konkrétní pouto, ale budete si muset promluvit o tom, co cítíte. Zdá se, že potřebujete probrat něco, z čehož máte při pomyšlení na to docela strach. Stačí však udělat první krok, abyste zjistili, že se vlastně vůbec není čeho bát. Stačí zahájit rozhovor bez obviňování nebo obviňujícího podtextu a budete rádi, že jste své pocity vyjádřili.

Práce

Dnešní ráno je pro vás v mnoha ohledech jako poslední hurá. Využijte tento čas ve svůj prospěch, protože jakmile odpoledne zapadne slunce, ostatní lidé mohou být k vašim novým a inovativním nápadům hluší. Upoutejte pozornost lidí včas, místo abyste čekali.

Peníze

Vaše slova a sdělení může být nutné překontrolovat. Nápady mohou být skvělým odrazovým můstkem pro budoucí projekty, ale je velká pravděpodobnost, že se při tom sdělení utlumí. Využijte tuto tvůrčí energii k tomu, abyste se naučili nový jazyk (což vám v práci jistě pomůže) nebo se dále vzdělávali, což by mohlo mít zásadní význam.

Zdraví

Dnes byste mohli být neuvěřitelně vystresovaní. Připadáte si někdy jako terapeut všech? Přicházejí za vámi druzí a vylévají na vás svá trápení a starosti, ale vy jste příliš dobrý přítel na to, abyste je v jejich nouzi odmítl? Pokud je to váš případ, musíte se urychleně stát nedostupnými. Udělejte pro sebe něco výjimečného. Drobnosti, které děláte pro to, abyste se cítili dobře, nemusí být vzhledem k tomu, jaký máte za sebou týden, luxusem, ale spíše nutností. Je v pořádku, když si čas od času dopřejete povzbuzení.

Přečtěte si také