Denní horoskop STŘELCE na 22. 4. 2022

Střelec 22. 4. 2022

Střelci, dnes se budete cítit mimořádně propojeni s lidmi ve svém okolí. Vyrazte ven a bavte se se svými blízkými. Zažijete jednotu, která přichází, když si lidé uvědomí, že jsme všichni součástí jednoho celku. To bude dnes ve vašem nitru hlasitě a jasně rezonovat a vy budete mimořádně citliví a emotivní vůči všemu, co vám bude řečeno, ať už pozitivně, nebo negativně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že si někdo hraje na nedostupného a vy ho pronásledujete, měli byste vědět, že je to jen fasáda. Dnešní nastavení hry odhaluje, že se prostě nemohou nechat vidět, jak je "chytáte" příliš rychle, protože by to nebylo dobré pro jejich image. Když tedy nyní chápete jejich problém, máte větší šanci najít řešení.

Práce

Hojnost je všude kolem vás. Možná je čas rozloučit se se starými, přežitými myšlenkami, abyste mohli přijmout tuto novou, hojnou energii. Buďte rozhodní a nespěchejte. Přebytečná zavazadla vás v budoucnu přivedou ke dnu. Pro dosažení nejlepších výsledků zefektivněte svou činnost nyní.

Peníze

Je to pro vás skvělý týden. Obklopuje vás spousta síly a vy si nyní můžete přitáhnout to, co chcete a potřebujete. Pokud jde o peníze, vydáváte se správným směrem a budete zde více komunikovat. Aspekty ukazují, že vaše současné dluhy jsou na cestě ke snížení, a to díky vašemu usilovnému úsilí a plánování. Skvělá práce!

Zdraví

Vzhledem k dnešním planetárním aspektům byste se mohli cítit velmi nervózní a přecitlivělí. Můžete být přetížení a potřebovat se "stáhnout" na stabilnější a pohodlnější místo v sobě. Věnujte deset minut ráno a deset minut večer hlubokému dýchání a protahování na podlaze a pocítíte okamžité účinky. Tohle jste si nezavinili přes noc a podle toho může trvat týden nových regeneračních návyků, než uvidíte výsledky, ale věřte nám: za tu námahu to stojí. Pokud to nedokážete udělat pro sebe, udělejte to pro své okolí, na které mají vaše emocionální a duševní stavy vliv.

Přečtěte si také