Denní horoskop STŘELCE na 22. 5. 2022

Střelec 22. 5. 2022

Dnešek je dnem uzdravení a smíření. Možná jste se v posledních týdnech cítili zneužíváni a týráni někým (nebo několika lidmi) z vaší rodiny. Nyní jste připraveni na nový začátek, protože se vám podařilo věci vyřešit a z toho, co se stalo, jste se poučili. Udělejte si čas, abyste si vychutnali tento okamžik a strávili nějaký čas s lidmi, které máte rádi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešním planetárním vlivům se můžete cítit přísnější a méně veselí než obvykle. To však nemusí být tak špatné, pokud jde o váš současný vztah. Někdy mají naši nejbližší tendenci přehánět, protože si myslí, že nad nimi přimhouříme oko. Bylo by však lepší, kdybyste byli upřímní a řekli to, pokud se vám něco nelíbí.

Práce

Ostatní lidé vás tahají za nos. Možná chtějí vzbudit dojem, že jsou lepší než vy, že jejich práce je lepší než vaše a že oni mají všechno a vy nic. Nepodléhejte tomuto žargonu. Nic z toho není pravda.

Peníze

Tento týden máte v každodenním pracovním životě spoustu úžasné, tvůrčí energie. Možná budete nyní požádáni, abyste se ujali více úkolů, které s sebou ponesou větší zodpovědnost. Ujměte se jich. I když to bude krátkodobě více práce, z dlouhodobého hlediska uděláte na svého zaměstnavatele nesmazatelný dojem. Pravděpodobně uslyšíte pochvalu za své úsilí. Rozšiřte svou komunikaci.

Zdraví

Aspekt dne vám dává příležitost zpomalit a podívat se do svého nitra - zda si na to najdete čas, záleží jen na vás. Vědět, jak se cítíte, je velmi důležitým přínosem, i když to není úplně snadné po celou dobu. Ve skutečnosti se můžete setkat s odporem druhých lidí při snaze prozkoumat své pocity. Dobrým způsobem, jak zjistit, co cítíte, je klidná meditace, případně postačí virtuální lekce jógy.

Přečtěte si také