Denní horoskop STŘELCE na 22. 6. 2022

Střelec 22. 6. 2022

Střelci, dnešní den je skvělý na to, abyste se pustili do něčeho nového nebo investovali. Štěstí a prosperita jsou vám nakloněny a máte příležitost učinit několik velmi výhodných finančních rozhodnutí. Vaše intuice je v souladu s tím, co potřebujete udělat. Uzavřete tu nejlepší možnou dohodu a zajistěte sobě i své investici spravedlivou a bezpečnou budoucnost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte možnost jít dnes večer na první schůzku, nenechte se odradit od této osoby nějakou hanlivou poznámkou. Astrální energie naznačuje, že si dotyčný možná neuvědomil, co říká, protože je mírně nervózní a špatně se cítí. Dejte jim výhodu pochybností a možná zjistíte, že jsou velmi dobří společníci. Nedělejte nic drastického.

Práce

Udělejte důležitou investici ještě dnes. Investujte do sebe. Místo toho, abyste pracovali na tom, abyste peníze dali do kapsy někomu jinému, je čas podniknout kroky k tomu, abyste je dali do své vlastní kapsy. Máte možnost být úspěšní sami, tak to udělejte.

Peníze

V tomto týdnu máte aspekty ovlivňující vaše vztahy. Někdo, o kom jste dlouho neslyšeli, se vás může pokusit kontaktovat osobním nebo pracovním způsobem. Možná budete překvapeni, jak daleko se tato osoba vyšvihla v kariérním žebříčku! Komunikace je nyní klíčová, zejména pokud jde o vaši pracovní situaci.

Zdraví

Když se postavíte svým démonům pozdě v noci u ledničky, zahlédnete, co potřebuje pozornost. Hýčkáte si svou potřebu čerstvých, zdravých a chutných potravin? Zkuste si upéct jablečný koláč od základu! Dopřejte si pohoštění, které si zasloužíte, zdravým a vhodným způsobem. A pokud jste o cvičení spíše přemýšleli, než abyste ho prováděli, nezapomeňte, že se vám bude lépe spát, když po skončení práce spálíte stres běháním.

Přečtěte si také