Denní horoskop STŘELCE na 22. 7. 2022

Střelec 22. 7. 2022

Střelci, vezměte některé z poznatků, které jste v uplynulých týdnech nasbírali a zpracovali, a začněte je šířit dál. Je čas uplatnit své komunikační schopnosti. Vaše emoce jsou silně spjaty s vaším jednáním a věci naberou mnohem lehčí tón, než jaký měly v posledních dnech. Zhluboka se nadechněte a najděte způsob, jak uvolnit nahromaděné napětí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná je pro vás těžké vyrovnat se s tím, že z člověka, který sedí před vámi, nemůžete dostat informace, které hledáte. Nebeská energie naznačuje, že i když je komunikační potenciál dobrý, doufáte, že uslyšíte konkrétní vyjádření pocitů, a to může být příčinou problému. Jsou odhodláni nečinit se zranitelnými.

Práce

Možná jste frustrováni úspěchem, který se kolem vás děje. Ostatní se ženou kupředu s novými nápady a vy se cítíte zaseknutí ve vyjetých kolejích. Přijměte staré přísloví „když je nemůžeš porazit, přidej se k nim. Nasedněte do rozjetého vlaku, místo abyste zůstali ve stagnujícím.

Peníze

V tomto týdnu se střetávají energie, které ve vás mohou vyvolat pocit napětí a nepodpory. Budujete strukturu v rodinném a romantickém životě. Vaše práce vás může volat, protože je zjevně nutná nějaká změna. Otázkou je, o jakou změnu se jedná.

Zdraví

I v období velké aktivity je dobré, když si pravidelně vytváříte prostor pro reflexi a introspekci. Jak se na vašem zdraví projevily vaše činy v poslední době? Co byste chtěli změnit na svých stravovacích návycích a dalších zdravotních návycích, jako je spánek a pohyb? Nedovolte, aby vás chaos vašich dnů rozptyloval od toho, abyste si kladli otázky, které mají největší vliv na vaši pohodu.

Přečtěte si také