Denní horoskop STŘELCE na 23. 2. 2023

Střelec 23. 2. 2023

Během dne se může stát něco, co vám nevědomky připomene něco nepříjemného, co se vám stalo v minulosti, Střelci. Na dnešní událost si možná ani nevzpomenete, ale vzpomínky na dávnou událost by vás mohly trápit po celý den a přivodit vám velmi černou náladu. Pokuste se analyzovat, proč vás tato vzpomínka tolik ovlivňuje. Až se to dozvíte, nechte to být. Možná budete mít pocit, že vám z ramen spadla těžká tíha.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace může z tohoto dne udělat docela kouzelný den, zejména pokud máte někoho výjimečného, s kým se chystáte na první rande. Atmosféra bude opojně vzrušující, protože začínáte zcela nový a fascinující románek. Budete mít také pocit, že jste na cestě a že se učíte a objevujete mnoho nových úžasných věcí.

Práce

Během následujících tří a půl týdnů nekupujte do své kanceláře žádné nové elektronické přístroje. Cokoli, co nyní zakoupíte, se pravděpodobně později setká s vážnými mechanickými poruchami. Pokud si přece jen něco koupíte, pořiďte si dobrou záruku.

Peníze

Vaše slova a sdělení může být nutné překontrolovat. Nápady mohou být skvělým odrazovým můstkem pro budoucí projekty, ale je velká pravděpodobnost, že se při tom sdělení utlumí. Využijte tuto tvůrčí energii k tomu, abyste se naučili nový jazyk (což vám v práci jistě pomůže) nebo se dále vzdělávali, což by mohlo mít zásadní význam.

Zdraví

Dnešní tranzit vám dodá kuráž, kterou potřebujete, abyste dostali, co si zasloužíte. Pokud v sobě nosíte pocit, že v životě nemáte to, co chcete, dnes je ten správný den říct něco někomu, kdo vám to může dát, nebo si promluvit sami se sebou o tom, co můžete udělat, abyste to získali. Možná uvažujete o nějakém kroku. Neuškodí, když si uděláte malý průzkum o tom, co by bylo potřeba udělat, aby se to uskutečnilo v žádoucím časovém horizontu.

Přečtěte si také