Denní horoskop STŘELCE na 23. 5. 2023

Střelec 23. 5. 2023

Nedávné aktivity vás najednou začaly nudit. Můžete se cítit neklidní a uvažovat o změnách ve svém profesním životě, Střelci. To by nyní mohlo být vhodné, ale také nemusí. Nejlepší bude, když se na své možnosti podíváte logicky a prakticky. Nebojte se zeptat rodiny a přátel na jejich názor.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mohli byste vstoupit do zcela nové fáze, zejména díky současnému uspořádání planet. Strávili jste spoustu času transformací různých aspektů svých okolností, osobnosti a vztahů, ať už vědomě, nebo ne. Právě teď je na cestě další nová vlna, která vás zavede na další úsek vaší cesty. Pokud se to týká vašeho partnera (současného nebo budoucího), pak vám rozhovor značně usnadní cestu.

Práce

Jste o krok napřed před lidmi kolem sebe. Místo toho, abyste se rozčilovali nad jejich pomalým tempem, věnujte čas tomu, abyste je přiblížili svému způsobu myšlení. Buďte trpěliví, podporujte je a mějte pro ně pochopení. Tím urychlíte proces a všichni budou spokojenější.

Peníze

Tento týden máte v každodenním pracovním životě spoustu úžasné, tvůrčí energie. Možná budete nyní požádáni, abyste se ujali více úkolů, které s sebou ponesou větší zodpovědnost. Ujměte se jich. I když to bude krátkodobě více práce, z dlouhodobého hlediska uděláte na svého zaměstnavatele nesmazatelný dojem. Pravděpodobně uslyšíte pochvalu za své úsilí. Rozšiřte svou komunikaci.

Zdraví

Díky tomu, že je nyní nebeská energie tak příznivá, jste schopni vidět něco, co jste dříve vidět nemohli. Máte schopnost vhledu, což platí zejména ve vztazích s přáteli. Filozofie „dělej druhým to, co chceš, aby oni dělali tobě“ je dnes zcela použitelná. Chovejte se k druhým tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám, a totéž očekávejte od sebe. Jinými slovy  nezapomeňte se ke svému tělu chovat tak, jako byste byli jeho hostem. Cvičte, dobře jezte a pijte hodně vody.

Přečtěte si také