Denní horoskop STŘELCE na 24. 11. 2022

Střelec 24. 11. 2022

Kdybyste dnes psali test a měli na výběr mezi poezií a fyzikou, neváhali byste. Poezie. Dnes jde o interpretaci, ne o analýzu. Změna atmosféry v příštích dnech ovlivní vaše myšlení. Ve styku s nejbližšími lidmi byste měli očekávat jisté zmatky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Do vašeho života dnes pronikne intenzivní vášeň a hluboké city. Možná potkáte někoho, komu budete moci téměř okamžitě důvěřovat. Otevřít se a být zranitelný je pro vás v nejlepších časech těžké, a proto je to tak dobré. Je možné, že jste potkali výjimečnou osobu, se kterou jste ochotni sdílet své srdce.

Práce

Ostatní ohromíte svou neuvěřitelnou rychlostí a efektivitou. Nejistými vodami budete proplouvat s velkou jistotou a hbitostí. Ostatní se na vás budou obracet s prosbou o radu a vedení. Jste na vrcholu svých sil. Jděte si pro zlato.

Peníze

O přátele nemáte nouzi. To rozhodně pomůže při změně zaměstnání nebo při získávání rad ohledně nového oboru. Podpůrný vesmír ovlivňuje vaši oblast minulých životů, karmy a institucí, takže to mohou být právě noví známí, kteří náhle nejvíce ovlivní vaši práci a peníze. Nemusíte přemýšlet o tom, jak se s někým vlivným sblížíte. Budete k sobě přirozeně přitahováni, téměř jako byste se znali odjakživa.

Zdraví

Dnešek nemusí nutně patřit k vašim lepším dnům. Na váš vkus je venku příliš mnoho neuspořádané energie. Co můžete dělat? Držte velké otázky na uzdě a zapojte ruce do snadných, ale povzbuzujících úkolů, jako je posílání děkovných dopisů nebo uspořádání fotografií, které jste pořídili na poslední dovolené. Udělejte si pořádek v základních věcech, na kterých vám záleží, a vynechte pro dnešek z myšlenek svět a jeho chaotické problémy.

Přečtěte si také