Denní horoskop STŘELCE na 24. 5. 2023

Střelec 24. 5. 2023

Střelci, vaše vnitřní síla a uvědomění by dnes měly být akutní. Z hloubi vašeho nitra by mohly přijít intenzivní sny a odhalení, které vám umožní zbavit se starých traumat a fobií a umožní vám jít vpřed s větší sebedůvěrou. Fyzická energie je vysoká, i když můžete mít pocit, že potřebujete více spánku než obvykle. Vaše intuice je také bystrá, což vám umožní být více v kontaktu s ostatními. Využijte ji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš milostný zájem by vás dnes mohl zavést na divoká a vzrušující místa. Aktuální planetární konjunkce naznačuje, že se musíte připravit nejen na životní dobrodružství, ale musíte být připraveni i na emocionálnější cestu, která by mohla být stejně vzrušující. Na všech úrovních bude míra vaší důvěryhodnosti napnuta na maximum.

Práce

Do popředí se dostávají hodnoty a osobní přesvědčení. Co je pro vás důležité? Děláte práci, která rezonuje s vaším osobním systémem přesvědčení? Dostáváte spravedlivou mzdu, nebo si zasloužíte více? Buďte k sobě upřímní.

Peníze

Vesmír vám ukazuje, že tento týden můžete na ostatní působit zajímavým dojmem. Někteří vás mohou vidět přesně tak, jak by si přáli, a ne tak, jací jste ve skutečnosti, ale nedělejte si s tím starosti. Mezitím obdržíte důležitou zprávu týkající se nové obchodní nebo finanční příležitosti. Hlavně nezapomeňte odpovědět na telefonát nebo e-mail.

Zdraví

Tranzit dne zvyšuje vaši náklonnost k partnerovi, k dětem, dokonce i k domácím mazlíčkům – vše, co zahrnete láskou, silně pocítí vliv této planetární energie. Nečekejte však, že to bude přijato s velkým díky. Někdy lidé berou to, co jim dáváte, tak, že si říkáte, zda vědí, jak cenné jsou vaše city. Nedovolte, abyste se kvůli tomu cítili uraženě; stačí se o této obavě zmínit a vše bude v pořádku. Nezapomeňte pít hodně vody, abyste si udrželi pružný emocionální stav.

Přečtěte si také