Denní horoskop STŘELCE na 24. 6. 2022

Střelec 24. 6. 2022

Střelci, dnes proti vám působí silná síla. Nepoddajný přístup někoho jiného vás může brzdit ve věcech, kterých se snažíte dosáhnout. Udělejte si čas a podívejte se na situaci z druhé strany. Díky událostem dnešního dne můžete získat velký nadhled a dojít ke zdravé rovnováze. Neustupujte ze svého pohledu jen proto, že s vámi všichni nesouhlasí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie vytvářejí ideální atmosféru pro večírek nebo improvizované setkání, protože všichni budou otevřeni setkávání a zapojení se do spolupráce s ostatními. Pokud budete trávit čas rozhovorem s někým, kdo vás zajímá z osobnějších důvodů, pak zjistíte, že si přirozeně rozumíte a zdá se, že spolu dokážete probrat téměř cokoli. Mohl by z vás být skvělý pár.

Práce

Dnes pro vás nastane fantastický mentální posun, který vám otevře dveře k novým fantastickým příležitostem v oblasti kariéry. Cykly ve vašem životě, které se zdánlivě pohybovaly dozadu, se konečně opět pohnou kupředu. Vydejte se s důvěrou vpřed.

Peníze

V tomto týdnu máte aspekty ovlivňující vaše vztahy. Někdo, o kom jste dlouho neslyšeli, se vás může pokusit kontaktovat osobním nebo pracovním způsobem. Možná budete překvapeni, jak daleko se tato osoba vyšvihla v kariérním žebříčku! Komunikace je nyní klíčová, zejména pokud jde o vaši pracovní situaci.

Zdraví

Aspekt dne vám dodává sebedůvěru, kterou potřebujete k tomu, abyste vše zvládli, ale také se můžete cítit trochu nejistě, pokud jde o vaše blízké vztahy. Nemějte pocit, že musíte mít všechny správné odpovědi  to je klasická starost, kterou tento tranzit přináší. Místo toho se soustřeďte na to, co cítíte, a nedělejte si starosti s hledáním správných slov. Ujistěte se, že se vám dostává potřebného cvičení, jinak se pocit frustrace jen prohloubí. Aerobní cvičení vám okysličí krev a zvedne náladu.

Přečtěte si také