Denní horoskop STŘELCE na 24. 7. 2022

Střelec 24. 7. 2022

Střelci, dnes můžete mít pocit, že vás někdo milovaný podrazil. Možná jsou vaše slova používána proti vám takovým způsobem, že vypadáte jako ten špatný. Když dojde na vyvracení ve váš prospěch, dejte druhé osobě najevo, že ji konfrontujete s jejím chováním, a ne s její osobou.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky energii z dnešního vyrovnání planet se budete cítit na vrcholu světa. Nejenže se cítíte silní a zářiví, ale také si získáváte pozornost ostatních. Pokud hledáte partnera, se kterým byste sdíleli svůj život, nebudete muset vlastně nic moc dělat; stačí jen být a ti, kteří jsou na podobné vlně, budou vaší aurou přitahováni.

Práce

Dnes si nesmírně oddechnete, protože víte, že práce, kterou jste v poslední době vykonali, se konečně začíná vyplácet. Můžete si být jisti, že náročné šílenství posledních dnů skončilo a vy si můžete vzít čas na zotavení.

Peníze

V tomto týdnu se střetávají energie, které ve vás mohou vyvolat pocit napětí a nepodpory. Budujete strukturu v rodinném a romantickém životě. Vaše práce vás může volat, protože je zjevně nutná nějaká změna. Otázkou je, o jakou změnu se jedná.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt řídí vaše sny. Pokud máte přátele nebo známé ve znamení Vodnáře, možná by bylo dobré je oslovit. Pravděpodobně pochopí, z čeho vycházíte, a poskytnou vám inspiraci. Nezapomeňte nabídnout to, o co žádáte. Pokud potřebujete například pomoci s motivací, vysvětlete, co vás vedlo k tomu, že jste se jim svěřili; to bude tuto osobu motivovat k tomu, aby vám pomohla, a vy ze vztahu získáte to, co chcete.

Přečtěte si také