Denní horoskop STŘELCE na 25. 1. 2023

Střelec 25. 1. 2023

Střelci, dnes pravděpodobně nebudete chtít trávit mnoho času doma. Nejspíš budete chtít být venku, možná na nějakém velkém setkání, možná se jen procházet po městské ulici a pozorovat lidi. Přijdou k vám vhledy a odhalení, které vám pravděpodobně budou dávat větší smysl než obvykle, protože mysl a pocity jsou spojeny ve velmi účinném partnerství. Zapište si své nápady a užijte si den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kvůli atmosféře na planetě se mohou partneři zdát nyní poněkud hádaví. Můžete mít pocit, že ten váš dělá mnoho povyku pro nic a zaměřuje se na detaily, které vám připadají mimořádně nepodstatné. Pokud se budete cítit nuceni klesnout na stejnou úroveň, situaci jenom zhoršíte. Nejlepší bude zachovat si odstup a nechat to vyšumět.

Práce

Dnes byste se měli zaměřit na trendy, které se pohybují ve větším měřítku. To vyžaduje, abyste byli otevřenější a hledali příležitosti, které přinášejí více dlouhodobých než krátkodobých výhod. Klíčem k vašemu úspěchu je pochopení širších souvislostí.

Peníze

Tento týden je kladen důraz na mysl, myšlení a vyjadřování myšlenek. Tento týden můžete být v pokušení utrácet za virtuální kurzy nebo semináře, zejména pokud vás zavedou mimo sebe a na místo vnitřního nebo vnějšího hledání. Jen se ujistěte, že jde o něco, co má schopnost odpovědět na větší životní otázky.

Zdraví

Cestou ke stabilnímu vztahu s vaším tělem je otevřená komunikace s vaším vnitřním perfekcionistou. Musíte zůstat otevření vůči té části svého já, která chce, aby vše bylo přesně tak, a dát jí najevo, když je příliš náročná. Stačí, když pro to každý den uděláte jen trochu. Tu pár sklenic vody, tam krátký běh, denně salát nebo čerstvou zeleninu. Je to negativní sebepojetí, které se stává příliš náročným na snášení.

Přečtěte si také