Denní horoskop STŘELCE na 25. 2. 2023

Střelec 25. 2. 2023

Dnešní den bude fascinující, Střelci. Možná vás navštíví někdo ze zahraničí a naplní vaši mysl představami o dobrodružstvích v dalekých zemích. Každý, koho dnes potkáte, bude pravděpodobně zajímavý, a tak buďte vnímaví ke všem novým lidem, kteří vstoupí do vašeho života. Vaše zvědavost a smysl pro dobrodružství jsou podníceny. Možná se rozhodnete vyrazit na výlet. Pokud se na něj vydáte, připravte se na romantiku. Rozhodně je to pro vás ve hvězdách.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet vás vybízí k tomu, abyste šli do extrémů a dělali si, co se vám zlíbí, bez ohledu na to, zda je váš současný milostný zájem z toho nadšený, nebo ne. Omezení běžného denního režimu vám dnes mohou připadat příliš nudná, a tak se rozhodnete dělat něco radikálně odlišného. Ve skutečnosti pro vás může být dobrým nápadem odjet a podniknout něco o samotě.

Práce

Pohybujte se dnes vpřed a neohlížejte se zpět. Vaše činy mohou ostatním připadat bezohledné, ale nebojte se. To oni budou na konci dne litovat, až vy dobudete svět a oni nedosáhnou ničeho.

Peníze

Vaše slova a sdělení může být nutné překontrolovat. Nápady mohou být skvělým odrazovým můstkem pro budoucí projekty, ale je velká pravděpodobnost, že se při tom sdělení utlumí. Využijte tuto tvůrčí energii k tomu, abyste se naučili nový jazyk (což vám v práci jistě pomůže) nebo se dále vzdělávali, což by mohlo mít zásadní význam.

Zdraví

Když vás něco trápí, ale nemůžete přijít na to, co to je (jako dnes), zkontrolujte, zda vaše tělo není přetížené. Nezapomeňte, že každodenní balancování může být pro vaše tělo velmi namáhavé. K udržení rovnováhy vám mohou pomoci čerstvé šťávy: z mrkve, jablka a zázvoru je skvělá směs na pročištění ledvin (orgánů zodpovědných za rovnováhu našeho těla). Kromě toho se možná budete chtít držet stranou od sporů doma nebo v práci; pokud vidíte, že se schyluje k hádce nebo nedorozumění, řekněte si, že není vaší povinností to napravovat.

Přečtěte si také