Denní horoskop STŘELCE na 25. 3. 2023

Střelec 25. 3. 2023

Střelci, dnes možná budete stát před volbou. Možná přemýšlíte o přestěhování, abyste se posunuli v kariéře, ale možná jste zmateni svými možnostmi. Možná se potýkáte s několika možnostmi. Podněty od rodinných příslušníků vám v tuto chvíli pravděpodobně nepomohou. Počkejte několik dní a pak se vážně zamyslete nad tím, co chcete udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konstelace přináší v práci bouřlivou atmosféru. Všechny vztahy dnes jiskří. Možná budete mít příležitost promluvit si se všemi správnými lidmi na správných místech a pak si budete moci vybrat, kam vás vezmou na večeři. Vy rozhodujete o tom, co se bude dít, tak si zavolejte ty nejlepší. Máte větší vliv, než si chcete připustit.

Práce

Pracujte s tím, co rezonuje s vámi, místo abyste se nechali přemlouvat někým jiným v situaci, která pro vás není zdravá. Naslouchejte svým instinktům, místo abyste se nechali ovlivňovat lidmi, kteří tvrdí, že vědí, co je pro vás nejlepší.

Peníze

V práci máte uši nadřízených, a tak si nezapomeňte naplánovat pravidelné schůzky, na kterých se budete kontrolovat. Mezitím se zrychlí váš společenský život, takže nastane skvělá doba pro setkávání s novými lidmi a lepší poznávání kolegů a mentorů. Ve vašich sdruženích je síla.

Zdraví

Planetární konjunkce zdůrazňuje vaše emoce. Pokud si správně připravíte půdu, umožní vám tento krátký tranzit jasněji nahlédnout do vaší mysli. Připravte si půdu pomocí jógy, odpočinku, cvičení a uvědomělé stravy. Dovolte si poznat, čemu jste se vyhýbali  požádejte o uvědomění, abyste mohli pokročit na své osobní cestě. Je důležité vyhnout se veškerému vnitřnímu posuzování. Já se nemůže projevit uprostřed posuzování. Buďte skálou, kterou byste si přáli, aby pro vás byli ostatní.

Přečtěte si také