Denní horoskop STŘELCE na 25. 7. 2022

Střelec 25. 7. 2022

Střelci, rozšiřte dnes svou mysl až do nejzazších mezí. Otevírá se vám neuvěřitelná příležitost, díky níž můžete udělat velký pokrok v tvůrčí oblasti. Sledujte dnes hudbu. Vezměte do ruky nějaký nástroj, zajděte do obchodu s deskami nebo si poslechněte živou kapelu. Dejte prostor umělci, který ve vás dřímá. Střílejte na cíl a nezastavujte se, dokud ho nedosáhnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dnešní astrální konfigurace vám může dodat odvahu pozvat někoho naprosto senzačního na večeři. Ne že by vám obvykle chyběla slova, ale v tomto případě vám dělá problém odvěká obava, že vás odmítne někdo, koho jste si zcela zamilovali. Jakmile se vám však podaří slova vyslovit a budou přijata, vše bude v pořádku.

Práce

Váš názor bude testován někým, kdo má za svými slovy velkou moc. To, že se tato osoba snaží upoutat pozornost, ještě neznamená, že přesně ví, o čem mluví. Buďte silní a neochabujte.

Peníze

V tomto týdnu se střetávají energie, které ve vás mohou vyvolat pocit napětí a nepodpory. Budujete strukturu v rodinném a romantickém životě. Vaše práce vás může volat, protože je zjevně nutná nějaká změna. Otázkou je, o jakou změnu se jedná.

Zdraví

Když se kruh uzavře, máte pocit úspěchu. Všímejte si věcí, kterých jste dosáhli, a nevyhnutelně uvidíte vzorec, podle kterého skončíte tam, kde jste začali, ale s větším sebevědomím. Péče o sebe a své tělo je způsob, jak se neustále přizpůsobovat změnám a zároveň optimisticky vítat „nové. Naše strava je nejlepší prevencí proti nemocem, cvičení nejlepší zbraní proti depresi a dobrý spánek nejlepším způsobem, jak se cítit skutečně soustředěně. Soustřeďte se na maximální rozvoj těchto dovedností.

Přečtěte si také