Denní horoskop STŘELCE na 26. 2. 2023

Střelec 26. 2. 2023

Střelci, možná se dnes cítíte unavení a trochu vyčerpaní. Ačkoli jste od přírody workoholici, i vy jste nuceni přiznat, že tento den je vhodný k tomu, abyste zůstali v posteli. Dopřejte si těchto pár hodin na přeskupení sil a načerpání nové energie. Budete potřebovat fungovat ve vrcholné formě pro všechnu práci, která se pravděpodobně dostane na váš stůl příští týden.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to vhodná doba pro to, abyste se pustili do změn ve svém současném vztahu. Dnešní planetární konjunkce vám dodává sebedůvěru a víru, že můžete udělat vše, co je třeba. Pokud se to týká i prvního rande, pak se budete opravdu dobře bavit a zažijete spoustu legrace a smíchu. Znovu objevíte, jak příjemné je uvolnit se a být sami sebou.

Práce

Zdá se, že šéf, pod kterým pracujete, nebere v úvahu všechny perspektivy. Tento krátkozraký pohled na situaci způsobuje vám i vašim spolupracovníkům velké potíže. Přistupujte k nadřízeným jemně, nikoliv obviňujícím způsobem.

Peníze

Vaše slova a sdělení může být nutné překontrolovat. Nápady mohou být skvělým odrazovým můstkem pro budoucí projekty, ale je velká pravděpodobnost, že se při tom sdělení utlumí. Využijte tuto tvůrčí energii k tomu, abyste se naučili nový jazyk (což vám v práci jistě pomůže) nebo se dále vzdělávali, což by mohlo mít zásadní význam.

Zdraví

Dnešní planetární energie ve vás může vyvolat pocit melancholie. Možná se budete chtít stáhnout do ústraní a dopřát si trochu klidu pro sebe. Pokud vás zarmoutila nějaká událost v rodině nebo dokonce děsivé globální události, nebo máte pocit, že jste v uplynulých měsících nedosáhli toho, čeho jste chtěli, bylo by užitečné a očistné, kdybyste se v příštích několika týdnech věnovali pravidelným hlubokým dechovým cvičením.

Přečtěte si také