Denní horoskop STŘELCE na 26. 3. 2023

Střelec 26. 3. 2023

Střelci, náhlý vzestup vaší intuice by vám mohl pomoci lépe vnímat myšlenky, pocity a přání druhých. Vaše komunikace bude díky tomu jasná a otevřená. Pravděpodobně se sblížíte s každým, kdo je vám blízký, zejména se svým milostným partnerem. Neočekávejte, že vše, co zachytíte, bude pozitivní. Ostatní mají své problémy. Dejte jim najevo, že je chápete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Peníze jsou často velmi lákavou nabídkou, stejně jako myšlenka, jak jich získat více. Denní planetární konstelace vám může předestřít mazaný plán, díky němuž se váš bankovní zůstatek může náhle vyšplhat do vyšších pater, ale ne vždy si za peníze koupíte lásku. Někdo se může zdát jako lákavá nabídka, ale ujistěte se, že jde o víc než o peníze. Musí to být také citově uspokojující.

Práce

Neočekávaný odpor se k vám dostane ve vlnách. Vaše obrana je již oslabena vrcholným bodem, v němž se nacházíte ve své kariéře. To poslední, co potřebujete, je další agrese ze strany druhých. Bohužel se vám jí dostane, buďte tedy připraveni.

Peníze

V práci máte uši nadřízených, a tak si nezapomeňte naplánovat pravidelné schůzky, na kterých se budete kontrolovat. Mezitím se zrychlí váš společenský život, takže nastane skvělá doba pro setkávání s novými lidmi a lepší poznávání kolegů a mentorů. Ve vašich sdruženích je síla.

Zdraví

Dnešní tranzit vás donutí přemýšlet, zda stihnete vše, co potřebujete, včas. Pokud se soustředíte na své vztahy, možná zjistíte, že na sebe vyvíjíte větší tlak, než je nutné. Jako vždy využijte komunikaci ke zmírnění svých očekávání, abyste nebyli odváděni od toho, co je skutečně důležité. Pokud cítíte trochu větší napětí, bylo by dobré vypít velké množství vody.

Přečtěte si také