Denní horoskop STŘELCE na 26. 4. 2023

Střelec 26. 4. 2023

Střelci, dnes můžete mít problémy s komunikací. Jako by něco zkreslovalo vaše vnímání. Nedivte se, že jakmile přijde večer, budete mít chuť zapomenout na všechny povinnosti a odcestovat na druhý konec světa. Zítra budete opět vidět jasně, ale nepochybně vás čeká dobrodružství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner (současný nebo budoucí) nebude chtít poslouchat další z vašich terminálních kázání, zvláště při dnešním uspořádání planet. Existuje něco jako poslední kapka, a ta by dnes mohla zlomit velbloudí hřbet, pokud nedokážete udržet svůj jazyk pod určitou kontrolou. Možná by bylo lepší jít si svou cestou, jen pro tento den, abyste zachovali klid a zajistili jeho zdravý rozum.

Práce

Buďte kritičtější ke svým nápadům. Ano, je to těžké, ale mnohokrát se necháte tak unést vzrušením z rodících se nových nápadů, že nejste schopni oddělit realitu od fantazie. Dnešní energie vám pomůže toto rozlišování zvládnout.

Peníze

Je to týden bojů, protože aspekty usnadňují situaci ve vašem pracovním sektoru (dobrá zpráva), ale ztěžují ji v jiných oblastech (špatná zpráva). Jste tlačeni k tomu, abyste se v peněžních a obchodních záležitostech dostali ke své intuici a zvážili práci pro větší instituci. Pokud budete myslet ve velkém, může se vám dostat do cesty více peněz.

Zdraví

Když je spánek dobrý, je dobrý i zbytek života, obecně řečeno. Čas od času je třeba vědomě upravit své spánkové návyky tak, abychom byli pojištěni kvalitním odpočinkem. Možná budete potřebovat novou postel. Možná potřebujete nové polštáře nebo prostěradla nebo něco teplejšího či chladnějšího. Snažte se zdokonalit svůj spací prostor. Vše by mělo být takové, jak se vám líbí. Je to jedna z oblastí života, na které by se nemělo šetřit: odpočinek je nejdůležitější.

Přečtěte si také