Denní horoskop STŘELCE na 26. 5. 2022

Střelec 26. 5. 2022

Jste v obtížné situaci. Věci nejsou přesně takové, jaké se zdají být, Střelče. Vaše emoce dnes vládnou a vy můžete skákat z jednoho extrému do druhého. Je velká pravděpodobnost, že většina toho, co prožíváte, je založena na mylných informacích. Nenechte se natolik vtáhnout do dramatu, abyste nedokázali rozpoznat pravdivost situace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce možná není tou nejzajímavější věcí na světě, ale z hlediska vašeho milostného života by mohla mít velmi příznivý vliv. Někdy je nutné mít vyřešenou praktickou a materiální realitu, než vůbec můžeme pomýšlet na navázání nového vztahu. Mohlo by vás to inspirovat k tomu, abyste udělali vše, co je k tomu potřeba.

Práce

Nerozumíte tomu, jak ostatní lidé fungují, a tak je vaší první reakcí být k nim velmi kritický. Zde buďte opatrní. To, že někdo něco nedělá tak, jak to děláte vy, ještě neznamená, že máte právo ho kárat.

Peníze

Vesmír vám ukazuje, že tento týden můžete na ostatní působit zajímavým dojmem. Někteří vás mohou vidět přesně tak, jak by si přáli, a ne tak, jací jste ve skutečnosti, ale nedělejte si s tím starosti. Mezitím obdržíte důležitou zprávu týkající se nové obchodní nebo finanční příležitosti. Hlavně nezapomeňte odpovědět na telefonát nebo e-mail.

Zdraví

Když je spánek dobrý, je dobrý i zbytek života, obecně řečeno! Čas od času je třeba vědomě upravit své spánkové návyky tak, abychom byli pojištěni kvalitním odpočinkem. Možná budete potřebovat novou postel! Možná potřebujete nové polštáře nebo prostěradla nebo něco teplejšího či chladnějšího. Snažte se zdokonalit svůj spací prostor. Vše by mělo být takové, jak se vám líbí. Je to jedna z oblastí života, na které by se nemělo šetřit: odpočinek je nejdůležitější.

Přečtěte si také